Τσόλακ: Το ενδιαφέρον της Ντιναμό κι οι δυσκολίες

Απο paok24.com: Μπαίνει κι η Ντιναμό στο... κόλπο
Πηγή: paok24.com
Τσόλακ: Το ενδιαφέρον της Ντιναμό κι οι δυσκολίες

Ο Αντόνιο Τσόλακ βρίσκεται στο προσκήνιο αυτό το διάστημα, με τον Κροάτη να ολοκληρώνει την παρουσία του στη Μάλμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ο Τσόλακ, πήρε από το... χέρι τη σουηδική ομάδα και σε συνολικά 40 αγώνες στην Allsvenskan και στην Ευρώπη, σκόραρε 19 γκολ, ενώ έδωσε και 3 ασίστ, φωνάζοντας "παρών" με τον πιο δυναμικό τρόπο.

Οριστική απάντηση αναφορικά με το μέλλον του δεν υπάρχει ακόμη, με τους Σουηδούς να σημειώνουν πως Μάλμε και ΠΑΟΚ είναι σε διαπραγματεύσεις, ενώ από την άλλη "σειρήνες" υπάρχουν κι από την πατρίδα του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα στην Κροατία, ο Τσόλακ βρίσκεται στο στόχαστρο της Ντιναμό, η οποία ωστόσο ενδιαφέρεται για δανεισμό του παίκτη, κάτι που σύμφωνα με τους συμπατριώτες του βάζει... φρένο στις σκέψεις των ανθρώπων της ομάδας.

"Ο ΠΑΟΚ, στον οποίο ανήκει ο Τσόλακ, συζητάει μόνο για πώληση κι όχι για δανεισμό, ζητώντας περίπου 3 εκατ. ευρώ, που είναι ένα ποσό που δεν μπορεί να δώσει η Ντιναμό. Γνωρίζοντας πάντως το πώς μπορεί να εξελιχθεί μία μεταγραφική περίοδος, αν δεν υπάρξει κάτι άλλο για τον Τσόλακ μέχρι το τέλος του Γενάρη, τότε ίσως αλλάξει στάση ο ΠΑΟΚ", αναφέρουν οι Κροάτες μεταξύ άλλων.

Διαβάστε ακόμη...