Φέρνει και τον head scout της Σαχτάρ μαζί του ο Μπότο

Απο sdna.gr: Ο νέος τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ αναμένεται την επόμενη εβδομάδα στην Ελλάδα, έχοντας και άμεσο συνεργάτη σε ρόλο head scout τον μέχρι πρότινος επικεφαλής σκάουτερ της Σαχτάρ, Αντρέι Φεντσένκοφ.
Πηγή: sdna.gr
Φέρνει και τον head scout της Σαχτάρ μαζί του ο Μπότο

Η είδηση της πρόσληψης του Ζοσέ Μπότο έχει ταράξει τα νερά και συζητιέται έντονα από την πρώτη στιγμή της αποκάλυψης. Ο ΠΑΟΚ κινείται, όπως είναι λογικό και αναμενόμενο, σε ρυθμούς... Μπότο δεδομένου πως η έλευσή του στη Θεσσαλονίκη σηματοδοτεί μία νέα περίοδο για τους ασπρόμαυρους και το ποδοσφαιρικό τμήμα του Δικεφάλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, η άφιξη του Μπότο αναμένεται στις 28 Δεκεμβρίου προκειμένου να βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη μαζί με την επιστροφή της ομάδας από την άδεια των Χριστουγέννων για να σηκώσει μανίκια, να ενσωματωθεί άμεσα στο νέο του επαγγελματικό περιβάλλον, δρομολογώντας εξελίξεις στα μέτωπα που άπτονται των αρμοδιοτήτων του.

Δεν έρχεται μόνος του!

Εκείνο που παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον είναι πως ο Ζοσέ Μπότο δεν αναμένεται μόνος του στην Ελλάδα καθώς στον ΠΑΟΚ θα τον ακολουθήσει και ο άμεσος συνεργάτης του και head scout της Σαχτάρ, Αντρέι Φεντσένκοφ! Είναι ένα όνομα που δεν έχει δει μέχρι στιγμής το φως της δημοσιότητας, είναι άτομο απολύτου εμπιστοσύνης για τον 55χρονο Πορτογάλο και μέχρι πρότινος οι δύο τους είχαν μια άψογη συνεργασία στη Σαχτάρ, εκεί όπου ο Αντρέι Φεντσένκοφ είχε το ρόλο του επικεφαλής σκάουτερ της ουκρανικής ομάδας.

Όπως αντιλαμβάνεται κανείς πρόκειται για τον άνθρωπο που συνεργαζόταν στενά με τον Μπότο δεδομένης της ιδιότητας του στη Σαχτάρ, με τον ίδιο να ακολουθεί τον Πορτογάλο και στη νέα σελίδα της καριέρας του, αποδεχόμενος την πρόκληση του ΠΑΟΚ. Μιλάει αγγλικά, ρωσικά, ισπανικά και πορτογαλικά και αναμφίβολα πρόκειται για έναν θιασιώτη της φιλοσοφίας Μπότο καθώς θα τον πετύχει κανείς σε οποιοδήποτε γήπεδο! Στο ρόλο του head scout θα βρεθεί και στον ΠΑΟΚ, αποτελώντας τον στενό συνεργάτη του νέου αθλητικού διευθυντή της ομάδας. Μία κίνηση ενδεικτική των προθέσεων του Μπότο να οργανώσει τον ΠΑΟΚ σε άλλα πρότυπα!

Διαβάστε ακόμη...