Οι πέντε που έπιασαν «κόκκινο» και τα περιθώρια του Λουτσέσκου

Απο sdna.gr: Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την ΑΕΛ στον επαναληπτικό του 1-1 του Αλκαζάρ, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να εξετάζει το ροτέισον παράλληλα με την ανάγκη της πρόκρισης, που αποτελεί φυσικά μονόδρομο για τον Δικέφαλο.
Πηγή: sdna.gr
Οι πέντε που έπιασαν «κόκκινο» και τα περιθώρια του Λουτσέσκου

Με δύο παιχνίδια για τους ομίλους του Europa Conference League και δύο για το Κύπελλο (το δεύτερο απόψε), ο ΠΑΟΚ παίζει χωρίς διάλειμμα τον τελευταίο μήνα, μετά τη διακοπή των εθνικών ομάδων του Νοεμβρίου.

Αναπόφευκτα εν μέσω αυτής της φορτωμένης περιόδου, ο Ραζβάν Λουτσέσκου «άνοιξε» το ροτέισον, επαναφέροντας Αουγκούστο, δίνοντας πολύ χρόνο στον Μουργκ, μοιράζοντας τον χρόνο στους στόπερ και βάζοντας στο παιχνίδι Τσιγγάρα και Λύρατζη.

Εννιά αγώνες μετά, ο Ρουμάνος τεχνικός έχει χρησιμοποιήσει 24 ποδοσφαιριστές, εκ των οποίων έξι έχουν φτάσει στο «κόκκινο». Ο ένας αναμενόμενα, είναι ο Πασχαλάκης, τον οποίο ο Λουτσέσκου άφησε εκτός αποστολής για τον επαναληπτικό με την ΑΕΛ, όπως έπραξε και με τους Βαρέλα και Κρέσπο που είχαν ίδιο χρόνο συμμετοχής (360 και 380 λεπτά αντίστοιχα). Ωστόσο, πέντε ακόμη ποδοσφαιριστές που έχουν «τεντώσει» σε αυτήν την περίοδο εννιά αγώνων, βρίσκονται κανονικά στα πλάνα του τεχικού επιτελείου του Δικεφάλου και οι προπονητές τους θα πρέπει να ζυγίσουν σοβαρά το κίνητρο πρόκρισης με το απαραίτητο σε ορισμένες περιπτώσεις ροτέισον.

Αναλυτικά:

Αντρίγια Ζίβκοβιτς: 83 λεπτά κατά μ.ό. σε 9 αγώνες
Γιάσμιν Κούρτις: 80 λεπτά κατά μ.ό. σε 9 αγώνες
Σίντκλεϊ: 75 λεπτά κατά μ.ό. σε 9 αγώνες
Τόμας Μουργκ: 72 λεπτά κατά μ.ό. σε 9 αγώνες
Τσούμπα Άκπομ: 63 λεπτά κατά μ.ό. σε 9 αγώνες

Διαβάστε ακόμη...