Νανιτζανιάν από «χρυσάφι» στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πυγμαχίας Ανδρών-Γυναικών Elite!

Από acpaok.gr: Με επιτυχίες για τον ΠΑΟΚ, ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πυγμαχίας Ανδρών-Γυναικών Elite, το οποίο διεξήχθη στην Μεγαλόπολη.
Πηγή: acpaok.gr
Νανιτζανιάν από «χρυσάφι» στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πυγμαχίας Ανδρών-Γυναικών Elite!

Ο ΠΑΟΚ, συμμετείχε στο Πανελλήνιο με τρεις αθλητές, τους οποίους συνόδεψε ο προπονητής, τόσο του Δικεφάλου, όσο και της Εθνικής Ομάδας, Γιώργος Ελευθεριάδης.

Ο Βαγγέλης Νανιτζανιάν, πιστός στο ραντεβού του με την κορυφή, κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία των 92 κιλών, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις,

Η Δήμητρα Καραβασίλη, στο ντεμπούτο της σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, «έκλεψε» τις εντυπώσεις, κατακτώντας στην κατηγορία των 60 κιλών, το χάλκινο μετάλλιο.

Ο Νίκος Μπατάμης, μετά το πρωτάθλημα του στην Β' Κατηγορία, πάλεψε σκληρά, ωστόσο ήταν άτυχος στην διασταύρωση του με έμπειρο αθλητή, μένοντας νωρίς, στον «πρόωρο» τελικό της κατηγορίας του.

Για την συμμετοχή του ΠΑΟΚ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πυγμαχίας Ανδρών-Γυναικών Elite, ο προπονητής, Γιώργος Ελευθεριάδης, δήλωσε στο acpaok.gr:

«Ήταν ένα καλό πρωτάθλημα, ωστόσο το επίπεδο δεν ήταν τόσο υψηλό. Εμείς σαν ΠΑΟΚ, μπορούσαμε να συμμετέχουμε με περισσότερους αθλητές, ωστόσο προτίμησα να τους προετοιμάσω καλύτερα. Διανύσαμε μία χρονιά πολύ δύσκολη λόγω της πανδημίας. Φυσικά όχι μόνο για εμάς, για όλους τους συλλόγους. Εμείς, δώσαμε βάση στο Παγκόσμιο και το Προολυμπιακό πρωτάθλημα, με τον Βαγγέλη Νανιτζανιάν, δουλεύοντας πάρα πολύ σκληρά για μία τεράστια διάκριση, η οποία δεν ήρθε, ωστόσο κερδίσαμε πολλές πολύτιμες εμπειρίες. Είμαι ευχαριστημένος από τους αθλητές μας, γιατί δούλεψαν πολύ σκληρά. Τώρα συνεχίζουμε και προετοιμαζόμαστε, έχοντας ως στόχο να βάλουμε όλο και περισσότερα παιδιά σε αγωνιστική δράση, σε Ελλάδα και Ευρώπη».

Διαβάστε ακόμη...