Η Μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ Morris-Ελπίδες Καρδίτσας 94

Από acpaok.gr: Οι δηλώσεις του προπονητή του ΠΑΟΚ, Λευτέρη Κανάτα και της αρχηγού του Δικεφάλου, Θωμαής Βαρδαλή, μετά τη νίκη της ομάδας απέναντι στις Ελπίδες Καρδίτσας.
Πηγή: acpaok.gr
Η Μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ Morris-Ελπίδες Καρδίτσας 94

Λευτέρης Κανάτας:

«Αντιμετωπίσαμε την δεύτερη, σε βαθμολογική κατάταξη, ομάδα του ομίλου μας, γνωρίζοντας τις ιδιαιτερότητες του παιχνιδιού. Το γκολ στο 2' έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην συνέχεια του αγώνα, δίνοντας μας ψυχολογική ώθηση. Η μεγάλη αποτελεσματικότητα στο επιθετικό τρίτο στην κατοχή, μας έδωσε την δυνατότητα περισσοτέρων σωστών τελικών μεταβιβάσεων, μετουσιώνοντας πολλές από αυτές σε γκολ. Η παρουσία στην αμυντική μετάβαση ήταν αρκετά θετική, με αποτέλεσμα να κερδίζουμε εκ νέου την μπάλα στην ίδια περιοχή.

Συγχαρητήρια στις Κυρίες που ακολούθησαν πιστά το πλάνο της τακτικής προσέγγισης του αγώνα, για την μαχητικότητα αλλά και την απόλυτη κυριαρχία των προσωπικών μονομαχιών. Καλή συνέχεια στην ομάδα των Ελπίδων Καρδίτσας».

Θωμαή Βαρδαλή:

«Μπήκαμε πολύ συγκεντρωμένες από το πρώτο λεπτό και πήραμε γρήγορα προβάδισμα στον αγώνα. Κάναμε ένα πολύ όμορφο και δυναμικό παιχνίδι. Είμαστε πολύ χαρούμενες γιατί σιγά σιγά βγαίνουν στο γήπεδο αυτά που δουλεύουμε και δεν αφήνουμε περιθώρια στον αντίπαλο να κάνει κάτι.

Νιώθω πολύ χαρούμενη που βοήθησα την ομάδα μου να πετύχει τον στόχος της. Το αποτέλεσμα βγαίνει μέσα από την ομαδική δουλειά κι είμαι διπλά χαρούμενη για αυτό, γιατί είμαστε μια πολύ νεανική ομάδα με πολύ ταλέντο και μέλλον και βλέπω ότι συνεχώς βελτιωνόμαστε και δενόμαστε όλο και πιο πολύ. Προσπαθώ σαν πιο παλιά να βοηθάω όσο μπορώ τα νεαρά κορίτσια και εκτός και εντός γηπέδου. Περιμένουμε να ξεκινήσουμε ακόμα πιο δυναμικά τον δεύτερο γύρο και είμαι σίγουρη πως με την σκληρή δουλειά που κάνουμε θα συνεχίσουμε να παίζουμε όμορφο ποδόσφαιρο και να έχουμε θετικά αποτελέσματα».

Διαβάστε ακόμη...