Το νέο τσουνάμι ατυχίας και τα παρελκόμενα του

Απο basketplus.gr: Τι έχει πάει καλά για τον ΠΑΟΚ από την αρχή της σεζόν; Τίποτε απολύτως... Μαζικοί τραυματισμοί, ορισμένοι από τους οποίους να αποτελούν ακόμα και πιθανό τέλος καριέρας, κρούσματα covid, ήττες στη λήξη.
Πηγή: basketplus.gr
Το νέο τσουνάμι ατυχίας και τα παρελκόμενα του

Ε έφτασε για κερασάκι στη τούρτα και ένα τσουνάμι κρουσμάτων κορωνοϊού, πάνω που η ομάδα άρχισε να συνέρχεται με πιο πρόσφατο αποτέλεσμα τη συντριπτική νίκη επί του Άρη. Και ειδικά στο πιο κρίσιμο σημείο με τελικό στο ΒCL και ένα πολύ σημαντικό ματς κυπέλλου που στέλνει σε final four.

Ούτε λίγο ούτε πολύ οκτώ κρούσματα προέκυψαν από τα τελευταία τεστ. Δύο προπονητές, τέσσερις παίκτες, ένας από το σταφ και ένας από διοίκηση... Δύο Έλληνες παίκτες, δύο ξένοι με τον έναν από την πρώτη "λίστα" να βιώνει πολύ άσχημα την όλη κατάσταση και να φτάνει μέχρι το νοσοκομείο (τελικά πήγε σπίτι του).

Όλα δείχνουν οτι η χρονιά στραβώνει ακόμα περισσότερο. Το ματς με τον Ιωνικό αναβλήθηκε λογικά λόγω της αύξησης των κρουσμάτων των παικτών, ενώ στο BCL οι ιθύνοντες είναι ανένδοτοι. Στέλνουν σε τελικό τον ΠΑΟΚ με όσους παίκτες διαθέτει, δεν ενδιαφέρονται, δεν ασχολούνται, θέτουν θέμα πρωτοκόλλων (με 7 παίκτες γίνονται τα ματς) και έλλειψης ημερομηνιών. Ο ΠΑΟΚ επίσημα θα θέσει θέμα αναβολής του αγώνα με την Ιγκόκεα, αλλά αν δεν μπουν τα... μεγάλα μέσα με απευθείας επαφές με Πατρίκ Κομνηνό, αποτέλεσμα δεν θα υπάρξει και ο Δικέφαλος θα παρατάξει την Τετάρτη με τους Βόσνιους μάξιμουμ 9 συμβόλαια (ένα ο Ρούμογλου κι ένα ο ανέτοιμος Γκρίφιν) και έναν έφηβο (Κωνσταντινίδης η Καλλιοντζής).

Το Σάββατο θα γίνουν νέα τεστ που ουσιαστικά θα καθορίσουν και την τύχη του αγώνα με την Ιγκόκεα, ενώ η ΚΑΕ θα ζητήσει απο την ΕΟΚ (του ιδιοκτήτη του Προμηθέα) αναβολή του αγώνα κυπέλλου με τον... Προμηθέα. Πόσο άραγε να δίνει το στοίχημα τυχόν αποδοχή του αιτήματος των Θεσσαλονικέων;

Διαβάστε ακόμη...