ΠΑΟΚ - Φοίνικας Σύρου ΟΝΕΧ

Για την 8η αγωνιστική της Volleyleague ανδρών, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου και ώρα 19:15, στο PAOK Sports Arena, τον Φοίνικα Σύρου ΟΝΕΧ.
Πηγή: acpaok.gr
ΠΑΟΚ - Φοίνικας Σύρου ΟΝΕΧ

Ο Δικέφαλος, ανοίγει την «αυλαία» του δεύτερου γύρου της Volleyleague ανδρών στην έδρα του, έχοντας ως στόχο να ξεκινήσει με το «δεξί» σε ένα ακόμα σημαντικό παιχνίδι για την πορεία του πρωταθλήματος.

Ο ΠΑΟΚ μετρά πέντε σερί νίκες σε Ελλάδα και Ευρώπη, και θέλει να διατηρηθεί στον δρόμο των νικών, έχοντας ενόψει απαιτητικά παιχνίδια σε πρωτάθλημα, Ευρώπη αλλά και League Cup.

Απέναντι του, ο Φοίνικας Σύρου ΟΝΕΧ, ο οποίος επέστρεψε στις νίκες, ωστόσο έχασε βαθμό από την Κηφισιά στο 3-2 στις Κυκλάδες. Στην Ευρώπη έμεινε εκτός συνέχεια, γνωρίζοντας ήττα στο χρυσό σετ από την βέλγικη, Λεβέν.

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί μέσω της ΕΡΤ3 HD.

Για το παιχνίδι κόντρα στον Φοίνικα Σύρου ΟΝΕΧ, ο Γιάννης Καλμαζίδης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Οι συνθήκες είναι διαφορετικές, ωστόσο ο στόχος παραμένει ο ίδιος, θέλουμε τη νίκη, όπως ακριβώς και στον πρώτο αγώνα. Θέλουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι, και αν παίξουμε στα επίπεδα που μπορούμε, θα μπορέσουμε να κάνουμε ένα δυνατό παιχνίδι. Γνωρίζουμε πως ο Φοίνικας Σύρου είναι μία δυνατή ομάδα, η οποία έκανε και αλλαγή προπονητή, κάτι που δίνει παραπάνω ώθηση. Θα είναι ένα πολύ δυνατό και αμφίρροπο παιχνίδι.

Πάντα όλοι οι βαθμοί είναι σημαντικοί, τόσο με τους διεκδικητές του τίτλου, όσο και με τις υπόλοιπες ομάδες. Σε αυτά τα παιχνίδια οι βαθμοί μετράνε λίγο περισσότερο, γιατί περίπου κυνηγάς με τον αντίπαλο την ίδια θέση».

Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν ως εξής:

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ: 5€

Διευκρινήσεις σχετικά με τα εισιτήρια...

Σημεία Διάθεσης:

Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2021

Εκδοτήρια PAOK Sports Arena: 16:30-19:15

Για τους κατόχους διαρκείας, η είσοδος θα είναι ελεύθερη με την επίδειξη της κάρτας.

Βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας KYA3117/16.07.2021, ο κάτοχος εισιτηρίου θα πρέπει απαραιτήτως να φέρει την αστυνομική ταυτότητα ή οποιοδήποτε αποδεικτικό έγγραφο ταυτοποίησης καθώς και το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης από κορωνοϊό Covid-19 (έντυπη ή ηλεκτρονική μορφή).

Οι ανήλικοι άνω των δώδεκα (12) και έως δεκαεπτά (17) ετών θα πρέπει να προσκομίσουν PCR Test εντός εβδομήντα δύο (72) ωρών ή Rapid Test εντός σαράντα οκτώ (48) ωρών προ της διεξαγωγής του αγώνα, ενώ οι ανήλικοι έως και δώδεκα (12) ετών θα πρέπει να προσκομίσουν αρνητικό Self Test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.

Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2021
8η αγωνιστική, Volleyleague
PAOK Sports Arena
19:15, ΠΑΟΚ - Φοίνικας Σύρου ΟΝΕΧ (ΕΡΤ3 HD)

Διαβάστε ακόμη...