Μπαίνει στο αεροπλάνο για Θεσσαλονίκη ο Ζαμπά

Από sdna.gr: Το πρόβλημα ταξιδιού λόγω πανδημίας, η λύση που βρήκε ο ΠΑΟΚ και η ώρα της επιστροφής του Βραζιλιάνου στην Τούμπα.
Πηγή: sdna.gr
Μπαίνει στο αεροπλάνο για Θεσσαλονίκη ο Ζαμπά

Ένας ποδοσφαιριστής που ανήκει στον ΠΑΟΚ, αλλά τους τελευταίους 8 μήνες είχε επιστρέψει ως δανεικός στην πατρίδα του για λογαριασμό της Βάσκο Ντα Γκάμα είναι ο Λέο Ζαμπά.

Ο 23 ετών μεσοεπιθετικός, ο οποίος έχει συμβόλαιο μέχρι το 2023 με τον ΠΑΟΚ, αφού ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στη Βραζιλία, ετοιμάζεται να επιστρέψει στον «Δικέφαλο», ελπίζοντας ότι θα κάνει μία νέα αρχή, έχοντας και πάλι ως προπονητή τον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Σύμφωναμε πληροφορίες του SDNA, ο Ζαμπά μπαίνει σήμερα στο αεροπλάνο και ξεκινά το μακρινό του ταξίδι για τη Θεσσαλονίκη και την Τούμπα και αναμένεται μέχρι αύριο να φτάσει στη χώρα μας.

Ο ΠΑΟΚ ήθελε να εντάξει τον Βραζιλιάνο όσο το δυνατόν γρηγορότερα στο δυναμικό του, προκειμένου να εκμεταλλευτεί τον Δεκέμβρη για τον χρόνο προσαρμογής του στην ομάδα και να τον έχει άμεσα διαθέσιμο από τη νέα χρονιά.

Στην εποχή της πανδημίας, ωστόσο, ένα τόσο μακρινό ταξίδι όπως αυτό που κάνει σήμερα ο Βραζιλιάνος δεν είναι καθόλου εύκολα, ειδικά όταν δεν μιλάμε μόνο για τον ίδιο, αλλά και για την κοπέλα και την οικογένεια του, με τους οποίους αναμένεται ο Ζαμπά στη Θεσσαλονίκη.

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ προσπάθησαν και βρήκαν λύση στα όποια γραφειοκρατικά εμπόδια αντιμετώπισε στο ταξίδι της όλη η οικογένεια Ζαμπά και έτσι αυτός κατάφερε να ξεκινήσει το ταξίδι της επιστροφής του στη χώρα μας.

Άλλωστε στον ΠΑΟΚ γνωρίζουν πόσο σημαντικό είναι για τον 23χρονο μεσοεπιθετικό, τη συγκέντρωση και την προσαρμογή του στην νέα καθημερινότητα του στη Θεσσαλονίκη και τον «Δικέφαλο», να έχει μαζί του και τους πολύ δικούς του ανθρώπους και αυτός είναι ο λόγος που οι «ασπρόμαυροι» προσπάθησαν και έλυσαν τελικά το πρόβλημα που είχε δημιουργηθεί.

Ζαμπά ο... πρώτος από αυτούς που ανήκουν στον ΠΑΟΚ και θα επιστρέψουν αυτό τον Γενάρη στην Τούμπα, με τον Βραζιλιάνο να αποτελεί ένα στοίχημα που στον «Δικέφαλο» θέλουν να κερδίσουν για να βρουν μία εκ των έσω λύση στα ψώνια του Γενάρη.

Διαβάστε ακόμη...