Τέσσερα γκολ εκτός έδρας μετά από τρία χρόνια

Από sdna.gr : Οι «ασπρόμαυροι» με το 4-0 επί του ΠΑΣ πέτυχαν την ευρύτερη τους νίκη στην τρέχουσα σεζόν και παράλληλα τέσσερα τέρματα εκτός έδρας μετά από περίπου τρία χρόνια.
Πηγή: sdna.gr
Τέσσερα γκολ εκτός έδρας μετά από τρία χρόνια

Ένα ενδιαφέρον στατιστικό στοιχείο αναφέρει η Super League Interwetten, καθώς το 4-0 του Δικεφάλου επί του ΠΑΣ είναι η 10η νίκη του στην ιστορία της Α' Εθνικής, με τέτοιο σκορ εκτός έδρας, ενώ μετά από τρία σχεδόν χρόνια ο ΠΑΟΚ πέτυχε τέσσερα γκολ εκτός έδρας και υποχρέωσε τον ΠΑΣ Γιάννινα να υποστεί μια από τις ευρύτερες ήττες στην έδρα του.

Όπως αναφέρει η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος:

Το εντυπωσιακό είναι ότι αυτό το 0-4 δεν αποτελεί την ευρύτερη νίκη της σεζόν εκτός έδρας, αφού υπάρχει μεγαλύτερη, το 0-5 του ΠΑΣ Γιάννινα στη Θεσσαλονίκη επί του Άρη!

Από τη σεζόν του τίτλου...
Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 4-0 στα Γιάννενα επί του ΠΑΣ, που είναι η ευρύτερη νίκη του στο φετινό πρωτάθλημα και η ευρύτερη εκτός έδρας από τη σεζόν 2018-19 που πήρε το πρωτάθλημα.

Τότε, στις 18 Φεβρουαρίου 2019, είχε νικήσει τον Απόλλωνα με 5-1 στο "Γεώργιος Καμάρας". Από τότε δεν είχε πετύχει εκτός έδρας τέσσερα ή περισσότερα γκολ, μέχρι που το έκανε στα Γιάννενα.

Είναι η 10η φορά στην ιστορία της Α' Εθνικής/Super League. που ο ΠΑΟΚ πετυχαίνει νίκη εκτός έδρας με 4-0 και 38η συνολικά ανεξάρτητα έδρας.

Με αυτά τα τέσσερα γκολ, ο ΠΑΟΚ έφτασε τα 28 και έχει την καλύτερη επίθεση. Ένα περισσότερο από τον Ολυμπιακό και τρία περισσότερα από την ΑΕΚ, που παίζει σήμερα στη Νεάπολη.

Διαβάστε ακόμη...