Rival Analysis: Το προφίλ του ΠΑΣ Γιάννινα

Από paokfc.gr: Η πρεμιέρα του δεύτερου γύρου της Super League Interwetten 2021-22 φέρνει τον ΠΑΣ Γιάννινα και πάλι στο δρόμο του Δικεφάλου.
Πηγή: paokfc.gr
Rival Analysis: Το προφίλ του ΠΑΣ Γιάννινα

Ο ΠΑΟΚ θέλει να πάρει τη ρεβάνς για την ήττα της πρεμιέρας στην Τούμπα και βρίσκεται στα Ιωάννινα με μοναδικό στόχο το τρίποντο. Το Rival Analysis του paokfc.gr σκιαγραφεί το προφίλ της ηπειρωτικής ομάδας.

Δεν λογίζεται πλέον ως έκπληξη

Η φετινή σεζόν ήταν ένα στοίχημα για τον ΠΑΣ Γιάννινα. Η μετά Γιαννίκη εποχή βρήκε τον Ηρακλή Μεταξά στο τιμόνι, το ρόστερ αρκετά διαφοροποιημένο και τα ερωτηματικά πολλά πάνω από τους Ζωσιμάδες.

Η πορεία της ομάδας όμως ξεπερνάει κάθε προσδοκία. Ο ΠΑΣ είναι μία από τις καλύτερες ομάδες της φετινής Super League Interwetten, έχοντας τη δεύτερη καλύτερη άμυνα της λίγκας, με τους Ηπειρώτες να βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, αποδίδοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο.

Οι Γιαννιώτες έχουν κερδίσει πέρα από τον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό και τον Άρη, ενώ προέρχονται από δύο σερί νίκες επί της Λαμίας και του ΝΠΣ Βόλος με 1-0 και 3-2 αντίστοιχα.

Ομαδική δουλειά, πολλοί πρωταγωνιστές

Ο ΠΑΣ βρήκε μέσα στη διάρκεια της σεζόν πολλούς πρωταγωνιστές. Ο Λοντίγκιν είναι εξαιρετικός κάτω από τα δοκάρια και παρέχει την απαραίτητη ασφάλεια στους συμπαίκτες του.

Ο Σάλιακας στο δεξί άκρο της άμυνας προσφέρει σημαντικά σε όλες τις φάσεις του παιχνιδιού, ο Εραμούσπε δεσπόζει στο κέντρο της άμυνας, έχοντας παράλληλα σκοράρει και πέντε γκολ, ενώ ο Περέα είναι μετράει ήδη τρία γκολ κι έχει ταλαιπωρήσει όλες τις αντίπαλες άμυνες.

Πέρα από τους παραπάνω σημαντικό ρόλο έχουν κι οι Πίρσμαν, Καραχάλιος, Ντομίνγκεθ και Κάργας, συνθέτοντας μία εξαιρετική ομάδα, με πληθώρα ταλέντου σε άμυνα κι επίθεση.

Απουσίες κι επιστροφές  κόντρα στον ΠΑΟΚ

Ο Ηρακλής Μεταξάς έχει και πάλι στη διάθεσή του τους Γκαρντάφσκι και Μιλιντσεάνου που ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών που τους ταλαιπώρησαν, αλλά δεν μπορεί να υπολογίζει στους Περέα και Καραχάλιο που είναι τιμωρημένοι, ενώ εκτός από το ξεκίνημα της σεζόν παραμένει ο Πέδρο Κόντε, η βασική επιθετική αιχμή της ομάδας των Ιωαννίνων.

Διαβάστε ακόμη...