Διατηρούν τις θέσεις τους Λύρατζης και Τσιγγάρας

Από paok24.com: Η σκέψη Λουτσέσκου με φόντο τον ΠΑΣ
Πηγή: sdna.gr
Διατηρούν τις θέσεις τους Λύρατζης και Τσιγγάρας

Το non stop πρόγραμμα για τον ΠΑΟΚ συνεχίζεται, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου και τους ποδοσφαιριστές του να βρίσκονται το πρωί στο γήπεδο, ολοκληρώνοντας την προετοιμασία για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Οι "ασπρόμαυροι" θα αντιμετωπίσουν τον ΠΑΣ στους Ζωσιμάδες, ψάχνοντας μία ακόμη νίκη στη Super League Interwetten, για να καλύψουν το χαμένο έδαφος, με τον Ρουμάνο τεχνικό να καταστρώνει τα πλάνα του.

Βάσει των δοκιμών που έκανε, τόσο ο Χάρης Τσιγγάρας, όσο κι ο Λευτέρης Λύρατζης θα κρατήσουν τις θέσεις τους στο βασικό σχήμα και θα ξεκινήσουν και στο αυριανό παιχνίδι, με τον Λουτσέσκου να μένει ικανοποιημένος από την εικόνα τους στο παιχνίδι με τη Λαμία, κάτι που φάνηκε και στις δηλώσεις του.

"Είχαν πολύ καλή απόδοση. Ο καθένας έκανε τη δουλειά του με απόλυτη πειθαρχία. Αξιολόγησαν τις καταστάσεις της αναμέτρησης πολύ καλά και μάλιστα ο Λύρατζης σκόραρε σε ένα κρίσμο παιχνίδι και σε ένα κρίσιμο σημείο. Είμαι ικανοποιημένος για την απόδοσή τους", σημείωσε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ κι όλα δείχνουν ότι και στην αναμέτρηση με τον ΠΑΣ θα είναι αμφότεροι βασικοί.

Διαβάστε ακόμη...