Τα τελευταία του διαδοχικά 90λεπτα

Απο paok24.com: Το ιδιαίτερο στατιστικό στοιχείο του νεαρού
Πηγή: paok24.com
Τα τελευταία του διαδοχικά 90λεπτα

Από την Κυριακή και μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Λαμίας, οι Τσιγγάρας και Λύρατζης αποτελούν τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα. Οι νεαροί του Δικεφάλου πήραν την ευκαιρία, που περίμεναν κι η αλήθεια είναι πως ανταπεξήλθαν πλήρως. Κι αν ο Τσιγγάρας είχε και κάποια παιχνίδια και με τον ΠΑΟΚ Β', ο Λύρατζης μετρούσε σχεδόν ένα 90λεπτο μετά τα 25 λεπτά με τη Λίνκολν και τα 65 στο κύπελλο κόντρα στη Λάρισα. Ωστόσο βρήκε γκολ, ήταν συνεπής στα ανασταλτικά του καθήκοντα και βοήθησε τα μέγιστα για το σύνολο του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Οι συνθήκες είναι τέτοιες που ευνοούν τον δεξιό οπισθοφύλακα των ασπρόμαυρων, ο οποίος θα πάρει κι άλλα παιχνίδια, δεδομένης και της απουσίας του Τέιλορ. Ο Λύρατζης προορίζεται για βασικός στην αυριανή αναμέτρηση (15/12, 17:15) με τον ΠΑΣ. Εφόσον αυτό γίνει πραγματικότητα, τότε ο νεαρός θα ξεκινήσει βασικός σε δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι για πρώτη φορά με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Και γενικά όμως στην καριέρα του αυτό είναι κάτι που έχει να συμβεί αρκετό καιρό. Για την ακρίβεια η τελευταία φορά που έγινε κάτι αντίστοιχο ήταν όταν το καλοκαίρι του 20′ σαν παίκτης του Βόλου είχε παίξει βασικός σε τρία συνεχόμενα παιχνίδια στη διάρκεια των playout. Αυτή ήταν κι η πιο γεμάτη σεζόν του Λύρατζη, παίρνοντας χρόνο σε συνολικά 27 παιχνίδια και μένοντας στον αγωνιστικό χώρο για 1.518 λεπτά, μοιράζοντας και μία ασίστ.

Διαβάστε ακόμη...