Την πρόκριση ΕΜΕΙΣ!

Από acpaok.gr: Για το Game 2 της φάσης των «16» του Women's CEV Cup, ο ΠΑΟΚ ταξίδεψε στην Ρουμανία προκειμένου να αντιμετωπίσει την Τρίτη 14 Δεκεμβρίου και ώρα 19:00, την CSM Volei Alba Blaj.
Πηγή: acpaok.gr
Την πρόκριση ΕΜΕΙΣ!

Ο Δικέφαλος επιστρέφει στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, έχοντας ως στόχο την πρόκριση στην προημιτελική φάση, κάτι που μοιάζει δύσκολο, ωστόσο δεν είναι τίποτα ακατόρθωτο.

Οι παίκτριες του ΠΑΟΚ χρειάζονται καθαρή νίκη με 0-3 ή 1-3, και στην συνέχεια να κερδίσουν το «χρυσό» σετ στους 15 πόντους, ώστε να συνεχίζουν να γράφουν ιστορία με την «ασπρόμαυρη» φανέλα.

Στο τμήμα υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία και αστείρευτο πάθος σχετικά με την «ρεβάνς» κόντρα στην Alba Blaj, κάτι που φαίνεται στα μάτια των παικτριών του ΠΑΟΚ.

Ευχή της «Μάνας» του Συλλόγου, οι παίκτριες του Τάκη Φλώρου να δώσουν την ψυχή τους στον αγωνιστικό χώρο, και να κάνουν περήφανο τον κόσμο του ΠΑΟΚ, όποιο και αν είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί από την σελίδα FaceBook της CSM Volei Alba Blaj

Για το Game 2 κόντρα στην CSM Volei Alba Blaj, ο προπονητής, Τάκης Φλώρος, και η αρχηγός, Ευαγγελία Μερτέκη, δήλωσαν στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

Τάκης Φλώρος:

«Είναι το δεύτερο παιχνίδι μετά το χαμένο στην έδρα μας, οπότε ο βαθμός δυσκολίας όπως καταλαβαίνουμε όλοι είναι πολύ υψηλός. Ήρθαμε εδώ και είμαστε υποχρεωμένοι να εξαντλήσουμε όλες τις πιθανότητες που έχουμε, πρώτα για να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και ύστερα ότι προκύψει. Θα κάνουμε δύο προπονήσεις οι οποίες θα έχουν ως βάση το σώμα και την προσαρμογή στον χώρο, και πιστεύω αύριο να είμαστε καλά».

Ευαγγελία Μερτέκη:

«Είμαστε έτοιμες για την ρεβάνς. Με συγκέντρωση καθόλη την διάρκεια του αγώνα, πιστεύουμε στην πρόκριση. Ξέρουμε που θα σταθούμε, πως θα διαβάσουμε τον αντίπαλο, καθώς γνωρίζουμε πολλά πράγματα πλέον για αυτούς μετά το πρώτο παιχνίδι. Εμείς θα κάνουμε ότι μπορούμε για να πάει το παιχνίδι εκεί που θέλουμε και να πάρουμε την πρόκριση. Το παιχνίδι θα κριθεί στην θέληση και την ενέργεια. Στο αγωνιστικό κομμάτι θα χρειαστεί να πιέσουμε στο σερβίς, ώστε να τις βγάλουμε έξω από το φιλέ, να δουλέψουμε μπλοκ-άμυνα και πιστεύω θα είμαστε καλά».

Διαβάστε ακόμη...