Περιμένοντας την ευκαιρία του!

Από paok24.com:Φόρεσε για πρώτη φορά τη φανέλα του ΠΑΟΚ σε ηλικία 10 ετών, το 2010. Έκτοτε, είναι μέλος της "ασπρόμαυρης" οικογένειας, έστω και αν δύο φορές αποχώρησε από τη Θεσσαλονίκη με προορισμούς τον Βόλο και την Τρνάβα, παίζοντας ως δανεικός στον ΝΠΣ Βόλο (16 συμμετοχές, 2 γκολ) και στην Σπάρτακ (13 συμμετοχές, 1 ασίστ) αντίστοιχα.
Πηγή: paok24.com
Περιμένοντας την ευκαιρία του!

Ο λόγος για τον Μάριο Τσαούση, ο οποίος δεν αγωνίστηκε στο χθεσινό παιχνίδι του ΠΑΟΚ Β στην Κατερίνη, καθώς κλήθηκε από τον Ράζβαν Λουτσέσκου να αποτελέσει μέλος της αποστολής της "πρώτης" ομάδας για τον σημερινό αγώνα με τη Λαμία, δεδομένης της λειψανδρίας στα δύο άκρα της άμυνας.

Έχοντας φορέσει τη φανέλα όλων των "μικρών" Εθνικών ομάδων και αποτελώντας αναπόσπαστο μέλος των "μικρών" ομάδων του ΠΑΟΚ, κερδίζοντας πολλά πρωταθλήματα και φορώντας το περιβραχιόνιο των Κ15 και Κ17, ο Θεσσαλονικιός αμυντικός έχει πλέον έναν στόχο!

Να φορέσει για πρώτη φορά τη φανέλα της "πρώτης" ομάδας του Δικεφάλου! «Γι αυτό δουλεύω. Με αυτή τη σκέψη κοιμάμαι και ξυπνάω. Είναι δύσκολο βέβαια να παίξεις σε μια ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ, όμως θα ήθελα να κάνω την προσπάθεια. Αισθάνομαι πάντα έτοιμος να αρπάξω την ευκαιρία» τόνισε ο ίδιος τον περασμένο Ιούνιο.

Διαβάστε ακόμη...