Ξεκάθαρος Λουτσέσκου: «Απολύτως ψευδή τα δημοσιεύματα περί παραίτησης»

Από sdna.gr: Από τη στιγμή που το κλίμα, λόγω των αποτελεσμάτων, δεν είναι το καλύτερο δυνατό, δεν προκαλούν καμία έκπληξη τα δημοσιεύματα περί παραίτησης του Λουτσέσκου από τον ΠΑΟΚ. Η απάντηση του 52χρονου τεχνικού.
Πηγή: sdna.gr
Ξεκάθαρος Λουτσέσκου: «Απολύτως ψευδή τα δημοσιεύματα περί παραίτησης»

Από εχθές φημολογείται έντονα στη Ρουμανία πως ο προπονητής του ΠΑΟΚ επρόκειτο να μιλήσει με τον Ιβάν Σαββίδη και κατόπιν να υποβάλλει την παραίτηση του μετά το ματς με τη Λαμία.

Σήμερα (12/12), τα όσα φημολογούνται από χθες στην πατρίδα του 52χρονου τεχνικού, έχουν αποτυπωθεί και στον Τύπο που κάνει λόγο για δυσαρέσκεια του Λουτσέσκου λόγω των συνθηκών που επικρατούν στον ΠΑΟΚ.

Η αλήθεια είναι πως η κατάσταση δεν είναι η καλύτερη δυνατή, κάτι που έχει επισημάνει και ο ίδιος δημοσίως, αναλαμβάνοντας και το κομμάτι των ευθυνών που του αναλογεί...

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό υπό αυτές τις συνθήκες μπορούν εύκολα να καλλιεργηθούν φήμες και σενάρια (πόσο μάλλον πριν από ένα παιχνίδι του ΠΑΟΚ) που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Αυτό τουλάχιστον υποστήριξε και ο Ράζβαν Λουτσέσκου όταν ενημερώθηκε για τα όσα γράφονται στην πατρίδα του, υπογραμμίζοντας στους συνεργάτες του: «Σενάρια που απέχουν 150% από την πραγματικότητα».

Διαβάστε ακόμη...