Το περίμενε… καιρό!

Από paok24.com:Την περασμένη Πέμπτη, ο Χάρης Τσιγγάρας την... περίμενε πολύ!
Πηγή: paok24.com
Το περίμενε… καιρό!

Για την ακρίβεια, την περίμενε 6,5 μήνες, καθώς η τελευταία συμμετοχή του με την "πρώτη" ομάδα του ΠΑΟΚ ήταν αυτή στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, στις 22 Μαΐου 2021, στον οποίο μπήκε ως αλλαγή στο 80΄ και δέκα λεπτά αργότερα ήταν καθοριστικός στο γκολ του Μάικλ Κρμέντσικ που χάρισε το τρόπαιο στον Δικέφαλο!

Μέχρι την Πέμπτη, ο 21χρονος χαφ – που τον Νοέμβριο ανανέωσε το συμβόλαιό του μέχρι το 2024 – ήταν ο μοναδικός ποδοσφαιριστής του ρόστερ, εκτός του Χρήστου Ταλιχμανίδη, που δεν αγωνίστηκε ούτε δευτερόλεπτο σε φετινό επίσημο παιχνίδι, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να παραδέχεται πως τον αδίκησε τόσο την παραμονή του αγώνα με τη Λίνκολν όσο στο περιθώριο της συνέντευξης Τύπου πριν το ματς με την Κοπεγχάγη, στην Τούμπα!

"Τον Τσιγγάρα, τον εκτιμώ πολύ αλλά έχουμε πολλούς παίκτες στο χώρο του κέντρου και είναι δική μου απόφαση και δική μου διαχείριση, ο τρόπος με τον οποίο χρησιμοποιείται. Είναι δύσκολο να κάνεις ροτέισον με 5 παίκτες στο κέντρο, γιατί κινδυνεύει η ομάδα να χάσει την ταυτότητά της.

Αν ήταν στο χέρι μου, θα υπέγραφα ο ίδιος την ανανέωση της συνεργασίας. Θα πρέπει να υπάρχει εμπιστοσύνη, γιατί στο ποδόσφαιρο δεν ξέρεις ποτέ πότε θα αγωνιστείς" τόνισε χαρακτηριστικά ο Ράζβαν Λουτσέσκου στις 3 Νοεμβρίου, ενώ πριν το ματς με τη Λίνκολν, σημείωσε:

"Έναν παίκτη που λυπάμαι που δεν τον έχω χρησιμοποιήσει ακόμη είναι ο Τσιγγάρας, αλλά έχουμε στη θέση του παίκτες έμπειρους που έχουν παίξει σε υψηλό επίπεδο. Χρειάζεται χρόνος για να περάσουμε την φιλοσοφία μας, οπότε χρειάζεται παίκτες που είναι αποφασιστικοί".

Τριάντα ώρες μετά, ο Τσιγγάρας μπήκε ως αλλαγή στον αγωνιστικό χώρο αντικαθιστώντας τον Σβαμπ και κατέγραψε 16 λεπτά συμμετοχής, έχοντας ως τώρα συμμετοχή μόνο σε παιχνίδια του ΠΑΟΚ Β (βασικός και αναντικατάστατος στις νίκες επί Απόλλωνα Πόντου και Αναγέννησης Καρδίτσας) και ματς της Εθνικής U21!

Διαβάστε ακόμη...