Δάφνη Αγίου Δημητρίου-ΠΑΟΚ

Για την 7η αγωνιστική της Α1 Μπάσκετ γυναικών, ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει στην Αθήνα, προκειμένου να αντιμετωπίσει την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου και ώρα 16:45, την Δάφνη Αγίου Δημητρίου.
Πηγή: acpaok.gr
Δάφνη Αγίου Δημητρίου-ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ, μετά την άδικη ήττα από τον ΟΣΦΠ με 73-77 στην οποία ρόλο έπαιξαν «εξωγενείς» παράγοντες, ψάχνει μία νίκη-επιστροφή, η οποία θα τον διατηρήσει στο κυνήγι της πρώτης δυάδας του πρωταθλήματος.

Άπαντες στο τμήμα μπάσκετ γυναικών του ΠΑΟΚ, αφήνουν πίσω τους τα περασμένα παιχνίδια, και επικεντρώνονται στα τρία τελευταία για το 2021, σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Απέναντι του, η Δάφνη Αγίου Δημητρίου, η οποία ξεκίνησε με δύο νίκες στο πρωτάθλημα, ωστόσο στην συνέχεια γνώρισε τρεις σερί ήττες από Εσπερίδες, ΟΣΦΠ και Παναθηναϊκό. Σημαντικό παιχνίδι και για την ομάδα των Αθηνών, αφού θέλει να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού.

Για την αναμέτρηση κόντρα στην Δάφνη Αγίου Δημητρίου, η Μαρία Κατσαμούρη, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Την Κυριακή παίζουμε απέναντι στην Δάφνη Αγίου Δημητρίου, μία πολύ δυνατή ομάδα μέσα στην έδρα της. Έχουμε δουλέψει πολύ καλά μέσα στην εβδομάδα, και θα δώσουμε το 100% για να πάρουμε τη νίκη».

Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2021
7η αγωνιστική, Α1
Κλειστό Γυμναστήριο Αγ. Δημητρίου
16:45, Δάφνη Αγ. Δημητρίου-ΠΑΟΚ

Διαβάστε ακόμη...