Συγκλονισμένος ο Καμπερίδης

Από paok24.com: Στη σκιά της απώλειας του Γέλοβατς που έφυγε από τη ζωή η δράση του σαββατοκύριακου στο πρωτάθλημα μπάσκετ.
Πηγή: paok24.com
Συγκλονισμένος ο Καμπερίδης

Αυτό άλλωστε σημείωσε και ο Γ. Καμπερίδης στο blog του στον ΕΣΑΚΕ, δίνοντας όμως παράλληλα και σύνθημα νίκης για το παιχνίδι κόντρα στον Άρη.

«Θα ξεκινήσω με μία αναφορά στο χαμό του Stevan Jelovac. Ήταν κάτι που μας συγκλόνισε και μας έκανε να σκεφτούμε πόσο σοβαρότερα προβλήματα υπάρχουν στον κόσμο και στην ζωή, από έναν απλό αγώνα μπάσκετ. Θα τιμήσουμε τη μνήμη του, ελπίζω σε ένα πολύ καλό παιχνίδι.

Ο αγώνας είναι έτσι κι αλλιώς ιδιαίτερος. Θυμάμαι και το περσινό πρώτο μου ΠΑΟΚ – Άρης. Ήταν μία ξεχωριστή εμπειρία, αλλά δεν είχε κόσμο στο γήπεδο!

Για αυτό και θα έλεγα ότι είναι ένα παιχνίδι το οποίο περιμέναμε όλοι να έρθει. Η ώρα αυτή ήρθε. Να παίξουμε με γεμάτο γήπεδο, με τον κόσμο δίπλα μας και να πάμε για τη νίκη, ένα αποτέλεσμα που θέλουμε πολύ.

Η αλήθεια είναι ότι δεν είχαμε αρκετό χρόνο για προετοιμασία, είχαμε παιχνίδι μέσα στην εβδομάδα, έχουμε τα προβλήματά μας, αλλά δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Σε ένα τέτοιο παιχνίδι πρέπει να δώσεις και την ψυχή σου αν θέλεις να κερδίσεις».

Διαβάστε ακόμη...