Καν΄το όπως η… ΑΕΚ Λάρνακας!

Από paok24.com: Τα πράγματα είναι απλά. Για να μην περπατάει σήμερα το βράδυ σε τεντωμένο σχοινί, ο ΠΑΟΚ πρέπει να πετύχει όσα περισσότερα γκολ μπορεί απέναντι στη Λίνκολν, προκειμένου να "τσεκάρει" το εισιτήριό του για την επόμενη φάση του Europa Conference League και τον Φεβρουάριο να αντιμετωπίσει σε "διπλούς" αγώνες μία από τις ομάδες που θα τερματίσουν τρίτες στη φάση των ομίλων του Europa League!
Πηγή: paok24.com
Καν΄το όπως η… ΑΕΚ Λάρνακας!

Ανατρέχοντας ωστόσο κανείς στην ευρωπαϊκή προϊστορία της Λίνκολν και δη στα παιχνίδια που έδωσε μακριά από το Γιβραλτάρ τα τελευταία επτά χρόνια, θα διαπιστώσει πως δεν πρόκειται για μία ομάδα που συνηθίζει να... διασύρεται!

Έχουμε και λέμε: Τη σεζόν 2014-15, στο πλαίσιο της 1ης προκριματικής φάσης του Champions League, η Λίνκολν ηττήθηκε με 5-2 από την Χάβναρ Μπόλτφελαγκ στους Νήσους Φερόε, ενώ την επόμενη σεζόν, εκ νέου στο Champions League, κέρδισε με 1-0 στην έδρα της Σάντα Κολόμα από την Ανδόρα και ηττήθηκε με 2-1 στη Δανία από τη Μίντιλαντ.

Τη σεζόν 2016-17 δε, ηττήθηκε με 2-1 στην Εσθονία από τη Φλόρα Ταλίν και με 3-0 από τη Σέλτικ στη Γλασκόβη, ενώ τη σεζόν 2017-18, γνώρισε τη βαριά ήττα στην Κύπρο από την ΑΕΚ Λάρνακας με 5-0, στο πλαίσιο του Europa League.

Σεζόν 2018-19. Η Λίνκολν χάνει με 2-1 στην Ουαλία από την Νιου Σεντς και αποκλείεται από τη συνέχεια του Europa League, ενώ την επόμενη χρονιά, εκ νέου στο Europa League, χάνει στην Αρμενία από την Αραράτ με 2-0.

Την περσινή σεζόν, η Λίνκολν έδωσε όλα τα ευρωπαϊκά παιχνίδια στην έδρα της, ενώ σε ότι αφορά τη φετινή εκτός έδρας παρουσία της, αναδείχθηκε 2-2 με την Φόλα Ες στο Λουξεμβούργο στο πλαίσιο της 1ης προκριματικής φάσης του Champions League, ηττήθηκε στον 2ο γύρο στη Ρουμανία από την Κλουζ με 2-0, αναδείχθηκε ισόπαλη στην Μπρατισλάβα απέναντι στην Σλόβαν με σκορ 1-1 για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League, το ίδιο σκορ απέσπασε και στη Λετονία κόντρα στη Ρίγα σε παιχνίδι για τα πλέι οφ του Europa Conference League και ηττήθηκε με 3-1 από την Κοπεγχάγη στη Δανία και με 2-0 από την Σλόβαν στην Μπρατισλάβα, στα δύο παιχνίδια της στη φάση των ομίλων!

Διαβάστε ακόμη...