«Έχουμε κίνητρο, θα τα δώσουμε όλα κόντρα στον ΠΑΟΚ»

Από thessports.gr: Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την, αποκλεισμένη, Λίνκολν, με τον προπονητής της ομάδας του Γιβραλτάρ, Μάικ Μακέλβι να χρίζει φαβορί τον Δικέφαλο, υπογραμμίζοντας ωστόσο ότι οι παίκτες του έχουν μεγάλο κίνητρο.
Πηγή: thessports.gr
«Έχουμε κίνητρο, θα τα δώσουμε όλα κόντρα στον ΠΑΟΚ»

Αναλυτικά όσα είπε:

Αναλυτικά όσα είπε κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου ο Μάικ Μακέλβι:

Για την πορεία της Λίνκολν και το αν έχει κίνητρο να πάρει έναν βαθμό έστω και την τελευταία αγωνιστική: «Έχουμε μεγάλο κινητρο για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, είμαστε σε καλή κατάσταση το τελευταίο διάστημα αν και έχουμε συνεχόμενα παιχνίδια. Είμαστε αισιόδοξοι, ήρθαμε εδώ και δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε. Αυτό μας κάνει έναν επικίνδυνο αντίπαλο. Ξεκάθαρα ο ΠΑΟΚ είναι το μεγάλο φαβορί και εμείς είμαστε ένα μεγάλο αουτσάιντερ. Ο κ. Λουτσέσκου είναι ένας εξαιρετικός προπονητής και έχει φτιάξει μια πολύ καλή ομάδα. Παρόλα αυτά εμείς δεν έχουμε κάτι να χάσουμε, πάντα σε όλα τα παιχνίδια δεν ήμασταν το φαβορί οπότε ξέρουμε πώς να παίξουμε».

Για το πώς βλέπει τον ΠΑΟΚ και για την δεύτερη θέση του ομίλου: «Ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα πολύ δυνατή, με προπονητή έμπειρο που έχει μεγάλες επιτυχίες στην καριέρα του όπου και αν βρέθηκε. Μπορεί να μας κερδίσει γιατί έχει την ποιότητα, είναι ιδιαίτερα δυνατός ο ΠΑΟΚ. Στο πρώτο ματς σταθήκαμε άτυχοι γιατί χάσαμε κάποιες ευκαιρίες για να πάρουμε το προβάδισμα, αλλά τώρα στην Τούμπα τα πράγματα θα είναι διαφορετικά. Είναι μια μεγάλη πρόκληση για εμάς αυτός ο αγώνας. Ελπίζω να μας ώθηση και η ατμόσφαιρα στο γήπεδο για να συνεχίσουμε να παίζουμε καλά όπως κάναμε και στα προηγούμενα πέντε παιχνίδια.

Έχουμε ελπίδες, έχουμε καλή ψυχολογία και θέλω να πιστεύω ότι θα σταθούμε καλά. Η Σλόβαν παίζει στην Κοπεγχαγη και αυτό είναι δύσκολο για αυτούς, γιατί πρέπει να κερδίσει. Ο ΠΑΟΚ έχει περισσότερες πιθανότητες αν κερδίσει εμάς. Είναι το φαβορί και για να κερδίσει το ματς και για να πάρει την δεύτερη θέση, εμείς όμως θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να τους σταματήσουμε».

Για το ενδεχόμενο η Σλόβαν να κερδίζει στην Δανία και ο ΠΑΟΚ να χρειαστεί πάνω από τρία γκολ για να προκριθεί: «Περιμένουμε ο ΠΑΟΚ να μπει δυνατά στο ματς και να μας πιέσει από την αρχή. Ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολα τα πρώτα 15-20 λεπτά, το τι θα γίνει στο άλλο ματς δεν νομίζω να επηρεάσει ούτε εμάς, ούτε τον ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ ξέρει τι πρέπει να κάνει ασχέτως του τι συμβαίνει στην Κοπεγχάγη».

Αναλυτικά όσα είπε ο Κίαν Ρόναν που εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές της Λίνκολν στην συνέντευξη Τύπου:
Για την πορεία της Λίνκολν και το αν έχει κίνητρο να πάρει έναν βαθμό έστω και την τελευταία αγωνιστική: «Πράγματι δεν έχουμε πάρει βαθμό και αυτό μας έχει απογοητεύσει. Έχουμε παίξει καλά μέχρι στιγμής γενικότερα. Έχουμε κίνητρο για το ματς με τον ΠΑΟΚ και θα τα δώσουμε όλα στο γήπεδο».

Διαβάστε ακόμη...