Τρέλα Μάτος για τον ΠΑΟΚ – Στην Τούμπα για το ματς με τη Λίνκολν

Απο sdna.gr: Δεν αποτέλεσε απλά έναν ποδοσφαιριστή που έγραψε ιστορία με τον ΠΑΟΚ, πανηγυρίζοντας αήττητο πρωτάθλημα και νταμπλ.
Πηγή: sdna.gr
Τρέλα Μάτος για τον ΠΑΟΚ – Στην Τούμπα για το ματς με τη Λίνκολν

Ο Λέο Μάτος δέθηκε πάρα πολύ με τον ασπρόμαυρο σύλλογο, αλλά και τη Θεσσαλονίκη, λατρεύοντας τόσο ο ίδιος όσο και η οικογένεια την ομάδα, αλλά και τη ζωή στην πόλη.

Ο Βραζιλιάνος με αφορμή το κενό των αγωνιστικών υποχρεώσεων της Βάσκο Ντα Γκάμα, δεν το σκέφτηκε και πολύ και πήρε την απόφαση να επιστρέψει για λίγο στη χώρα μας.

Ο Μάτος και η οικογένεια του ταξιδεύουν για τη Θεσσαλονίκη, στην οποία θα βρίσκονται την Πέμπτη, προκειμένου να παρακολουθήσουν από κοντά και το ευρωπαϊκό παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τη Λίνκολν.

Ο Βραζιλιάνος θα έχει την ευκαιρία να δει από κοντά την προσπάθεια του «Δικεφάλου» σε μία πολύ καθοριστική αναμέτρηση που θα κρίνει την ευρωπαϊκή του συνέχεια στη σεζόν.

Ένας αήττητος πρωταθλητής επιστρέφει λοιπόν στην Τούμπα, την οποία έχει τόσο αγαπήσει και έχει ζήσει μοναδικές στιγμές, δείχνοντας στην πράξη πόσο δεμένος παραμένει με τον αγαπημένο του ΠΑΟΚ.

Διαβάστε ακόμη...