ΠΑΟΚ: Η ιστορία συνεχίζεται και ο... πρώην ξαναχτυπά

Από sdna.gr:Ο Χοσέ Κάνιας ήρθε να συμπληρώσει το παζλ των... πρώην που παίζουν μπάλα με τον ΠΑΟΚ και σκοράρουν εις βάρος του, «σκοτώνοντας» τους Θεσσαλονικείς σε κάθε συνάντησή τους.
Πηγή: sdna.gr
ΠΑΟΚ: Η ιστορία συνεχίζεται και ο... πρώην ξαναχτυπά

Αν το διαβάσει κανείς από την πλευρά του ΠΑΟΚ, θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως... κατάρα. Ένα ανεξήγητο φαινόμενο που ταλαιπωρεί εδώ και χρόνια τον Δικέφαλο καθώς τείνει να γίνει... παράδοση, όποτε συναντά «πρώην» στο δρόμο του, να σκοράρει εναντίον του.

Τελευταίος στη σχετική λίστα ο Χοσέ Κάνιας. Ένας ποδοσφαιριστής που έγραψε με «χρυσά» γράμματα το όνομά του στην ιστορία του ΠΑΟΚ, συνδέθηκε με τίτλους, πανηγύρισε τρόπαια, προσωπικά ρεκόρ. Ο ΠΑΟΚ θα είναι για πάντα μέσα στην καρδιά του. Οι αναμνήσεις με την ασπρόμαυρη φανέλα θα συνοδεύουν την ποδοσφαιρική του καριέρα, έχοντας σημαδέψει και τη ζωή του. Στον ΠΑΟΚ εξάλλου τα έζησε όλα...

ετά το τέλος της αναμέτρησης, μίλησε ανοιχτά με πάθος και χωρίς φόβο για την αγάπη που τρέφει για τον ΠΑΟΚ, τους Θεσσαλονικείς, το κλαμπ, την τεχνική ηγεσία, τους οπαδούς. Με τη σημαντική υποσημείωση πως τίποτα από αυτά, όπως αποδείχθηκε και στο γήπεδο, εκεί που δίνονται όλες οι απαντήσεις, δεν θα μπορούσε να επηρεάσει τον επαγγελματισμό του.

Για όσο αγωνίστηκε -δεδομένου πως προερχόταν από τραυματισμό- ο Κάνιας τα έδωσε όλα ενώ είναι και ο ποδοσφαιριστής που φέρνει τις ισορροπίες στο ματς για το 1-1 του Ιωνικού, σκοράροντας για πρώτη φορά μετά τις 28 Σεπετεμβρίου του 2019. Ένας ποδοσφαιριστής που δεν έχει έφεση στο σκοράρισμα, δεν είναι και η βασική του δουλειά στο γήπεδο, βρίσκει τον τρόπο να «πληγώσει» την πρώην ομάδα του. Και αυτό, κόντρα στα σύννεφα που ρίχνουν βαριά τη σκιά τους σε αγωνιστικό επίπεδο στον ΠΑΟΚ, φαντάζει υγιές. Είναι η ζωή, είναι το ποδόσφαιρο.

Απλά καμιά φορά η ιστορία επαναλαμβάνεται, την πρώτη φορά σαν τραγωδία και τη δεύτερη σαν φάρσα. Και στο Περιστέρι, ο ΠΑΟΚ εμφάνισε αυτοκτονικές τάσεις, έχοντας έναν ακόμη... πρώην στο ρόλο του «εκτελεστή». Ο Ευθύμης Κουλούρης με δυο γκολ χάρισε την πρώτη νίκη της σεζόν στους Περιστεριώτες, βρίσκοντας επαφή με τα δίχτυα για πρώτη φορά από τον Οκτώβριο του 2019!

Από κοντά και ο Χάρης Χαρίσης που κατέγραψε μια μεστή εμφάνιση, έχοντας τιμωρήσει με τη σειρά του σκληρά τον ΠΑΟΚ πέρσι, καταγράφοντας το μοναδικό γκολ της σεζόν του απέναντι στην... πρώην ομάδα του!

Πρόσφατο δε είναι και το τέρμα του Ζοσέ Μαουρίσιο στη Λεωφόρο για λογαριασμό του Παναθηναϊκού στην πρώτη του επαφή με τη μπάλα, δευτερόλεπτα μετά την είσοδό του στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Και αν ανατρέξει κανείς στο παρελθόν, η συζήτηση μπορεί να ανοίξει περαιτέρω άλλωστε λένε πως η ζωή είναι ένα τυχερό παιχνίδι με πολύ χαμηλή απόδοση. Αν ήταν στοίχημα, δεν θα το έβαζες. Το ίδιο ενδεχομένως να ισχύει και με τους... πρώην του ΠΑΟΚ!

Διαβάστε ακόμη...