Bianco Monte Δράμα-ΠΑΟΚ

Από acpaok.gr: Για την εξ' αναβολής 10η αγωνιστική της Handball Premier, ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει στην Δράμα, προκειμένου να αντιμετωπίσει την Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου και ώρα 18:00, την τοπική Bianco Monte.
Πηγή: acpaok.gr
Bianco Monte Δράμα-ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ επιστρέφει στις εγχώριες διοργανώσεις, μετά την πρόκριση του με δύο νίκες επί της TENAX Dobele στους «16» του EHF European Cup, έχοντας ως στόχο την διατήρηση του αήττητου στον «Βόρειο» όμιλο.

Οι παίκτες του Δικεφάλου, έχουν μπροστά τους έναν απαιτητικό Δεκέμβριο, γεμάτο από συνεχόμενους αγώνες και κρίσιμους αγώνες. Στόχος φυσικά για τους «Μάγκες» είναι η ολοκλήρωση της Α' Φάσης της Handball Premier ως αήττητοι, πράγμα που θα τους δώσει βαθμολογικό πλεονέκτημα στις «μάχες» των Play-Off.

Απέναντι τους, η Bianco Monte Δράμα, η οποία ολοκλήρωσε το ευρωπαϊκό της ταξίδι, γνωρίζοντας δύο ήττες από την ρωσική Viktor, ωστόσο στο «στρατόπεδο» των Δραμινών κυριαρχεί η περηφάνια για την πορεία στο EHF European Cup.

Για το παιχνίδι κόντρα στην Bianco Monte Δράμα, ο αρχηγός, Νίκος Νικολαΐδης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Γνωρίζουμε όλοι στην ομάδα ότι θα είναι το πιο δύσκολο παιχνίδι της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος. Ξέρουμε ότι δεν θα είναι ίδιο με το πρώτο παιχνίδι, στο οποίο επικρατήσαμε εύκολα. Η Δράμα θα είναι πιο προετοιμασμένη σε αυτό το παιχνίδι και σίγουρα θα διεκδικήσει τη νίκη. Εμείς δεν θα πρέπει να επαναπαυθούμε και θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε το αήττητο, καθώς όλοι οι πόντοι είναι σημαντικοί για τη συνέχεια του πρωταθλήματος».

Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2021
10η αγωνιστική, Handball Premier
Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο «Δημήτρης Κραχτίδης»
18:00, Bianco Monte Δράμα 1986-ΠΑΟΚ

Διαβάστε ακόμη...