«Ο Τσόλακ μπορεί να φύγει για μεγαλύτερο πρωτάθλημα»

Από paok24.com: Μια διαφορετική εκδοχή για το ποδοσφαιρικό μέλλον του Αντόνιο Τσόλακ δίνει ο συμπαίκτης του στη Μάλμε, Βέλικο Μπιρμάντσεβιτς.
Πηγή: paok24.com
«Ο Τσόλακ μπορεί να φύγει για μεγαλύτερο πρωτάθλημα»

Ο 23χρονος εξτρέμ δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να έρθει πρόταση για τον Κροάτη επιθετικό που ανήκει στον ΠΑΟΚ, από σύλλογο που αγωνίζεται σε μεγαλύτερο πρωτάθλημα από το ελληνικό και το σουηδικό.

«Δεν ξέρω τι θα γίνει με τον Τσόλακ. Στις μέρες μας δεν ξέρεις ποιος φεύγει και ποιος μένει. Ούτε ο ίδιος ξέρει τίποτα για το μέλλον του.

Δεν θα με εξέπληττε εάν ο Τσόλακ έχει πρόταση από ένα μεγαλύτερο σύλλογο. Αλλά αν μείνει στην Μάλμε και συνεχίσω και εγώ μαζί του θα ήταν φανταστικό. Έχουν υψηλές προσδοκίες από εμάς για να αποδώσουμε και πάλι το ίδιο την επόμενη σεζόν.

Ωστόσο είναι λίγες οι πιθανότητες να συνεχίσουμε και οι δύο στη Μάλμε. Έχουμε μια δυνατή σεζόν πίσω μας, άρα ένας από εμάς ή και οι δύο ίσως φύγουμε για ένα μεγαλύτερο πρωτάθλημα» σημειώνει ο Βέλικο Μπιρμάντσεβιτς ο οποίος μαζί με τον Τσόλακ ήταν τα φετινά «κανόνια» της σουηδικής ομάδας στο δρόμο για τον τίτλο.

Διαβάστε ακόμη...