Αντίπαλος με ολόκληρη τη… ζωή του!

Από paok24.com: Αντίπαλος του ΠΑΟΚ σήμερα ο Στέφανος Αθανασιάδης!
Πηγή: paok24.com
Αντίπαλος με ολόκληρη τη… ζωή του!

Μπήκε στην οικογένεια του ΠΑΟΚ σε ηλικία 8 ετών, έφυγε στα 29 του. Σε αυτό το διάστημα, ο Στέφανος Αθανασιάδης "φόρτωσε" με εκατοντάδες γκολ τις αντίπαλες εστίες ως ποδοσφαιριστής των "μικρών" ομάδων του Δικεφάλου και έφτασε να φοράει το περιβραχιόνιο της "μεγάλης" ομάδας, γράφοντας το δικό του κεφάλαιο στο βιβλίο της "ασπρόμαυρης" ιστορίας, με 295 συμμετοχές, 107 γκολ και 36 ασίστ, πριν αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν 2016-17, έχοντας σηκώσει στον ουρανό του Ολυμπιακού Σταδίου το πρώτο Κύπελλο Ελλάδας στην εποχή του Ιβάν Σαββίδη!

Σήμερα στις 14:45, ο Κλάους θα έρθει αντιμέτωπος με το μεγαλύτερο μέρος της... ζωής του, έστω και αν απέναντί του θα βρεθεί ο ΠΑΟΚ Β, με τον 32χρονο πλέον επιθετικό να βρίσκει απέναντί του τους πρώην συμπαίκτες του, Πάμπλο Γκαρσία, Μίροσλαβ Σνάουτσνερ και Αλέξανδρο Αποστολόπουλο, φορώντας τα "κιτρινόμαυρα" της Αναγέννησης Καρδίτσας.

Ωστόσο, αυτή δεν θα είναι η πρώτη φορά που ο Αθανασιάδης θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ, καθώς αυτή έλαβε χώρα στις 20 Ιανουαρίου 2010 στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών, με τον Κλάους να αγωνίζεται εκείνο το διάστημα στον Πανσερραϊκό ως δανεικός και να μπαίνει ως αλλαγή στο 82΄ αντί του μετέπειτα "ασπρόμαυρου" Γιώργου Γεωργιάδη, σε ματς που ο Δικέφαλος πήρε την πρόκριση στους "8" του Κυπέλλου με σκορ 2-0.

Διαβάστε ακόμη...