Αναλαμβάνει ρόλο ο Αϊβαζίδης – Τα καθήκοντα και το προφίλ του νέου στελέχους της ΠΑΕ

Από sfina.gr: Στην προσθήκη ενός νέου στελέχους που θα έχει συμβουλευτικό ρόλο και εκτιμάται ότι θα «θωρακίσει» περισσότερο τον ΠΑΟΚ σε εξωδιοικητικό και οργανωτικό επίπεδο προχώρησε η διοίκηση του Ιβάν Σαββίδη.
Πηγή: sfina.gr
Αναλαμβάνει ρόλο ο Αϊβαζίδης – Τα καθήκοντα και το προφίλ του νέου στελέχους της ΠΑΕ

Ο λόγος για τον αντιστράτηγο εν αποστρατεία της Ελληνικής Αστυνομίας Αβραάμ Αϊβαζίδη, που αποστρατεύτηκε πριν από μερικούς μήνες υπηρετώντας το σώμα για σειρά ετών από διάφορες θέσεις, έχοντας κερδίσει τον σεβασμό των συναδέλφων του και την έξωθεν καλή μαρτυρία.

Υπήρξε υποδιοικητής στα ΕΚΑΜ με εκπαίδευση στο εξωτερικό, διοικητής ειδικής υπηρεσίας, διευθυντής Ασφαλείας, Αστυνομίας για συνολικά τέσσερα χρόνια.

Θεωρείται πολύ καταρτισμένος στο αντικείμενό του, ήδη βρίσκεται με συμβουλευτικό ρόλο στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ και το προσεχές διάστημα θα αναλάβει κι επίσημα τα καθήκοντά του.

Η παρουσία του αναμένεται να συνδράμει συμβουλευτικά στο δύσκολο κομμάτι της ασφάλειας και της οργάνωσης στη διεξαγωγή των αγώνων. Σύμφωνα με πληροφορίες φαίνεται πιθανό να υπάρξουν κι άλλες προσθήκες στην “ασπρόμαυρη” ΠΑΕ σε καίρια πόστα.

Διαβάστε ακόμη...