“Πάρτε παίκτες παντού! Εμείς πονάμε στην κερκίδα”!

Από sfina.gr: Δικαιωμένος για ακόμη μια φορά, ο Μιχάλης Λεοντιάδης, μίλησε στο SFINA.GR για το ματς με τη Λάρισα και τις επιλογές του Ραζβάν Λουτσέσκου στο κύπελλο, όπως και για το ρόστερ της ομάδας...
Πηγή: sfina.gr
“Πάρτε παίκτες παντού! Εμείς πονάμε στην κερκίδα”!

"Τα λέω έξι μήνες τώρα, ο ΠΑΟΚ έπρεπε να φρεσκάρει το έμψυχο υλικό του, η ομάδα είναι κουρασμένη και κορεσμένη, δεν τρέχουν, δεν μαρκάρουν, τι να περιμένουμε παραπάνω; Ο προπονητής έκανε λάθη, νόμιζε ότι με το υλικό που είχε πριν τρία χρόνια θα μπορεί να παίζει την ίδια μπάλα. Αυτά δεν γίνονται.

Κι εγώ πριν δέκα χρόνια έτρεχα σαν τρελός μέσα στο γήπεδο, τώρα δεν μπορώ το ίδιο. Έπρεπε να μπουν οι νεαροί παίκτες για να στηθεί μια ομάδα της επόμενης τριετίας. Κι αν δεν μπορούν ή δεν θέλουν να το κάνουν αυτό, ας πάρουν παίκτες τον Ιανουάριο. Πάρτε παίκτες παντού! Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται ενίσχυση σε όλες τις θέσεις και νέο έμψυχο υλικό. Τι δεν καταλαβαίνετε;"

Κι ακόμη: "Στη Λάρισα, περίμενα να δω τον Τσιγγάρα, τον Κούτσια, τουλάχιστον να τρέχουν, να καλύπτουν χώρους και είδα πάλι τον Εσίτι και τον κουρασμένο τον Σβαμπ. Αυτά τα λέω για το καλό του ΠΑΟΚ, εμείς πονάμε στην κερκίδα με όσα βλέπουμε και επειδή παίξαμε μπάλα 20 χρόνια δεν μπορεί κανένας να μας κοροϊδέψει, όπως κι αν λέγεται..."

Διαβάστε ακόμη...