Απόφαση του διαιτητή βάσει κανονισμού να συνεχιστεί το ματς

Από sdna.gr: Μετά από περίπου 30 λεπτά διακοπής και εκκένωσης του γηπέδου, ο ρέφερι έδωσε συνέχεια στο ματς, όπως όριζε ο κανονισμός, την ώρα που ο Άρης ζητούσε διακοπή, όπως σημειώνεται από πλευράς ΠΑΟΚ.
Πηγή: sdna.gr
Απόφαση του διαιτητή βάσει κανονισμού να συνεχιστεί το ματς

Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, το ντέρμπι διεκόπη λόγω εισβολής των οπαδών του ΠΑΟΚ. Ακολούθησαν στιγμές έντασης με την αστυνομία, ωστόσο, εντός 20 λεπτών ηρέμησαν τα πνεύματα, ο μεγαλύτερος όγκος οπαδών αποχώρησε και μετά από ελέγχους του τέταρτου, αποφασίστηκε να δοθεί συνέχεια στο ματς.

Το παιχνίδι ξεκίνησε μετά από 30 - 40 λεπτά περίπου καθώς ο κανονισμός αναφέρει πως αν υπάρξει εκκένωση σε 60 λεπτά, το ματς συνεχίζεται κανονικά. Και ως εκ τούτου, η απόφαση πάρθηκε από τον διαιτητή που είχε εικόνα και έκανε ελέγχους και όχι από κοινή συνεννόηση των δύο ομάδων.

Μάλιστα, όπως τονίζουν οι επιτελείς του ΠΑΟΚ, οι άνθρωποι του Άρη έχοντας άγνοια του κανονισμού, έσπευσαν στον ρέφερι, ζητώντας διακοπή με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τους γηπεδούχους και όταν αντιλήφθηκαν τι ορίζει επακριβώς ο κανονισμός επιδόθηκαν σε ένα επικοινωνιακό σόου περί διάθεσης να ολοκληρωθεί το ματς.

Η ουσία είναι πως το ματς ολοκληρώθηκε καθώς ο μεν κύριος και μεγαλύτερος όγκος των οπαδών αποχώρησε, το γήπεδο καθαρίστηκε και η απόφαση πάρθηκε βάσει κανονισμού. Τα υπόλοιπα λίγη σημασία έχουν, ωστόσο, προς αποκατάσταση των εντυπώσεων σε μια ούτως ή άλλως δύσκολη βραδιά για τον ΠΑΟΚ.

Διαβάστε ακόμη...