Ένας βγαίνει, δύο μπαίνουν κι ο ανταγωνισμός καλά κρατεί

Από paok24.com:Ο Χοσέ Ανχέλ Κρέσπο ήταν ο μεγάλος άτυχος της χθεσινής αναμέτρηση για τον ΠΑΟΚ στη Σλοβακία. Ο Ισπανός στόπερ ένιωσε ενοχλήσεις στον οπίσθιο μηριαίο με αποτέλεσμα να περάσει εκτός αγώνα.
Πηγή: paok24.com
Ένας βγαίνει, δύο μπαίνουν κι ο ανταγωνισμός καλά κρατεί

Ο Μιχάι πέρασε στη θέση του, η ομάδα κράτησε το μηδέν και πλέον στρέφεται στο ντέρμπι με τον Άρη. Εκεί δεν υπολογίζεται ο Κρέσπο.

Ωστόσο η εικόνα του Ενέα Μιχάι από την ώρα που πέρασε στο παιχνίδι ήταν εξαιρετική. Ο αμυντικός του ΠΑΟΚ μπήκε στην αναμέτρηση χωρίς να το περιμένει, κάνοντας προθέρμανση για πολύ λίγη ώρα, ωστόσο ανταπεξήλθε πλήρως στις απαιτήσεις της αναμέτρησης. Ο Μιχάι αποτελεί εγγύηση για την άμυνα του ΠΑΟΚ κι είναι δεδομένο πως όποτε έχει κληθεί να βοηθήσει το έχει κάνει με καλά αποτελέσματα.

Εκεί επιστρέφει σταδιακά κι ο Ίνγκι Ίνγκασον. Ο Ισλναδός στόπερ που είχε αποκτηθεί επί των ημερών του Λουτσέσκου, ήταν ο καλύτερος και πιο σταθερός αμυντικός της ομάδας την περσινή χρονιά, σκοράροντας μάλιστα αρκετά και κρίσιμα τέρματα. Μάλιστα η απουσία του Ισλανδού έχει κοστίσει ως τώρα στον ΠΑΟΚ, που η αλήθεια είναι πως ψάχνει τη σταθερότητα στα μετόπισθεν.

Ο Κρέσπο μπορεί να μην υπολογίζεται κόντρα στον Άρη, ωστόσο μαζί με το Βαρέλα συνθέτουν ένα αρκετά έμπειρο δίδυμο, που έχει δώσει το παρόν σε όλες τις μεγάλες επιτυχίες του ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια. Αμφότεροι είναι στον Δικέφαλο από το καλοκαίρι του 2016, έχουν γράψει τη δική τους ιστορία με την ασπρόμαυρη φανέλα και παρά το γεγονός πως τα συμβόλαια τους ολοκληρώνονται τον Ιούνιο, βρίσκονται στο ρόστερ του ΠΑΟΚ και προσφέρουν μόνο με την παρουσία τους.

Διαβάστε ακόμη...