Βάις : “Ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να κερδίσει με τρία γκολ διαφορά την Λίνκολν”!

Από thessports.gr:Δηλώσεις με μεγάλο ενδιαφέρον έκανε στην σλοβακική τηλεόραση ο Βλάντιμιρ Βάις μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΟΚ στο "Τέχελνε Πόλε".
Πηγή: thessports.gr
Βάις : “Ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να κερδίσει με τρία γκολ διαφορά την Λίνκολν”!

Ο προπονητής της Σλόβαν ανέφερε ότι ο Δικέφαλος δεν μπορεί να κερδίσει με περισσότερα από τρία γκολ διαφορά την Λίνκολν και πως η ομάδα του θα πάει για την νίκη στην Δανία προκειμένου να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κόνφερενς Λιγκ.

"Θέλαμε να κερδίσουμε, θέλαμε να είμαστε πιο δραστήριοι, αλλά μας έλειπε η ταχύτητα και η ποιότητα μπροστά. Αλλά έδωσα συγχαρητήρια στην ομάδα. Είχαμε μια μεγάλη ευκαιρία μετά από ένα σουτ του Μεντβέντεφ, μερικές μισές ευκαιρίες, αλλά είχε και ο ΠΑΟΚ τις ευκαιρίες του. Η ισοπαλία μάλλον είναι δίκαιη, αλλά δεν μας φτάνει", είπε αρχικά ο έμπειρος κόουτς και στην συνέχεια πρόσθεσε :

"Τα μαθηματικά είναι απλά, πρέπει να κερδίσουμε στην Κοπεγχάγη, υποθέτω ότι ο ΠΑΟΚ εντός έδρας δεν μπορεί να κερδίσει με περισσότερα από τρία γκολ. Όλα είναι πιθανά στο ποδόσφαιρο όμως. Η Κοπεγχάγη κέρδισε στη έδρα μας αλλά δεν ήταν τόσο κυρίαρχη. Όλα μπορούν να συμβούν , θα πάμε να ρισκάρουμε και να κερδίσουμε. Ο ΠΑΟΚ παίζει εντός έδρας, αλλά πουθενά δεν γράφεται ότι θα κερδίσει με 5-0 ή 6-0 την Λίνκολν".

Διαβάστε ακόμη...