Και τώρα ώρα ντέρμπι

Από paok24.com: Ο ΠΑΟΚ πήρε το βαθμό της ισοπαλίας και κρατά την τύχη του στα χέρια του ενόψει της τελευταίας αγωνιστικής του Conference League.
Πηγή: paok24.com
Και τώρα ώρα ντέρμπι

Ακόμη κι αν η Σλόβαν κερδίσει εκτός έδρας την Κοπεγχάγη, οι ασπρόμαυροι με νίκη επί της Λίνκολν θα παίρνουν την πρόκριση. Βέβαια ρόλο θα παίξει και το σκορ νίκης της Σλόβαν με τους Δανούς με τον ΠΑΟΚ να θέλει νίκη με δύο γκολ περισσότερα από όσα κερδίσει η Σλόβαν. Αν δηλαδή το παιχνίδι στην Κοπεγχάγη λήξει 0-1 τότε ο Δικέφαλος θα πρέπει να επικρατήσει με 3-0 επί της Λίνκολν.

Ωστόσο υπάρχει χρόνος για αυτές τις σκέψεις καθώς η 6η αγωνιστική διεξάγεται σε δύο εβδομάδες. Μέχρι τότε ο ΠΑΟΚ έχει τρία παιχνίδια, αρχής γενομένης από το ντέρμπι της Κυριακής (28/11, 19:30) κόντρα στον Άρη. Το πρώτο με κόσμο του ΠΑΟΚ μετά από δύο χρόνια. Η ήττα από τον Ατρόμητο ήταν πολύ κακό αποτέλεσμα. Το σύνολο του Ραζβάν Λουτσέσκου έμεινε 7 βαθμούς πίσω από την κορυφή κι η νίκη στο ντέρμπι είναι επιτακτική, τόσο για βαθμολογικούς όσο και για ψυχολογικούς λόγους.

Βέβαια κι οι φιλοξενούμενοι δεν είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, προερχόμενοι από διασυρμό εντός έδρας με τον ΠΑΣ (0-5). Για το Ρουμάνο τεχνικό το πρόβλημα που προέκυψε ακούει στο όνομα Άνχελ Κρέσπο. Ο Ισπανός αντικαταστάθηκε χθες στο ημίχρονο και με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για τράβηγμα πολύ δύσκολα θα συμμετέχει την Κυριακή.

Ο Γιάννης Μιχαηλίδης θα κληθεί να επιστρέψει στη βασική ενδεκάδα ενώ μη ξεχνάμε πως αυτή είναι ίσως η πρώτη αποστολή του Ίνγκασον για φέτος.

Διαβάστε ακόμη...