Έχει ξανάρθει Τούμπα ο Μάντεν

Από thessports.gr: Τον διαιτητή πρώτης κατηγορίας, Μπόμπι Μάντεν αποφάσισε να στείλει η ΚΕΔ στην Τούμπα, για το παιχνίδι της ενδέκατης αγωνιστικής της Super League (28/11) με τον Άρη στην Τούμπα.
Πηγή: thessports.gr
Έχει ξανάρθει Τούμπα ο Μάντεν

Μάλιστα αυτή δεν θα είναι η πρώτη φορά που ο Σκωτσέζος θα βρεθεί στη Θεσσαλονίκη και την έδρα του ΠΑΟΚ. Ο 43χρονος ρέφερι έχει σφυρίξει, σε ευρωπαϊκό επίπεδο τον Δικέφαλο, αφού ήταν ο άρχοντας του αγώνα στην αναμέτρηση με την Ομόνοια, στο πλαίσιο των ομίλων του Europa League της σεζόν 2020-21.

Τότε οι «ασπρόμαυροι» είχαν παραχωρήσει ισοπαλία στους Κύπριους, με το Τόμας Μουργκ να πετυχαίνει το γκολ της ομάδας, ισοφαρίζοντας στο τελικό 1-1.

Ο Μάντεν είχε ένα ήρεμο βράδυ, αφού μόλις δύο φορές βγήκε η κίτρινη κάρτα από το τσεπάκι του, για να τιμωρήσει Γιαννούλη και Τζιωνη αντίστοιχα.

Ο Σκωτσέζος παράλληλα έχει εμπειρία και από παιχνίδια της Super League, μιας και την περασμένη σεζόν είχε διαιτητεύσει στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό, όταν οι «πράσινοι» με γκολ των Μαουρίτσιο και Σανκαρέ, είχαν επικρατήσει με 2-1.

Σε εκείνο το παιχνίδι είχε περισσότεροι δουλειά, βγάζοντας τέσσερις κίτρινες κάρτες, αποβάλλοντας στο τέλος και τον Ουσεϊνού Μπα.

Διαβάστε ακόμη...