Το δείπνο και η φωτογραφία εκθέτουν τον Λουτσέσκου (pic)

Aπό paokday.gr:Όπως διαβάσατε και νωρίτερα στο PAOKDAY πρόεδρος της Ρουμάνικης Ομοσπονδίας,Ραζβάν Μπερλεάνου ήρθε στην Θεσσαλονίκη και ζήτησε από τον τεχνικό του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου να δειπνήσουν μαζί προκειμένου να παίξουν το τελευταίο τους χαρτί όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ της Ρουμανίας για να μπορέσουν να τον πείσουν να αναλάβει την εθνική της χώρας του
Πηγή: paokday.gr
Το δείπνο και η φωτογραφία εκθέτουν τον Λουτσέσκου (pic)

Ο τεχνικός του "Δικεφάλου του Βορρά"ξέκοψε από την αρχή την προοπτική να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της εθνικής Ρουμανίας και να αφήσει τους "ασπρόμαυρους".

Όμως η φωτογραφία που βγήκε στο φως της δημοσιότητας από ΜΜΕ της πατρίδας του τον εκθέτει. Δεν είναι ωραίο ως γεγονός και στη φάση αυτή που είναι ο ΠΑΟΚ. Ειδικότερα λίγες ώρες πριν από ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι που κρίνει έναν σημαντικό στόχο της φετινής σεζόν.

Mε τον Ραζβάν Λουτσέσκου στην συνέντευξη τύπου να αναφέρει τα εξής για το συγκεκριμένο θέμα: «Δεν μου αρέσει να μιλάω για τον ελεύθερο χρόνο μου, για οποιαδήποτε συνάντηση ή φαγητό θα πάω, δεν υπάρχει τίποτα για να σχολιάσω, γιατί ήταν μια συνάντηση με έναν άνθρωπο που ήταν ξανά στην πόλη.

Είμαι προπονητής του ΠΑΟΚ, έχω συμβόλαιο για τρία ακόμη χρόνια θέλω να είμαι εδώ και δεν υπάρχει κάτι άλλο να σχολιάσω, δεν ξέρω ποιο άρρωστο πρόσωπο πήρε αυτή την φωτογραφία και δεν έχω να σχολιάσω κάτι. Για να το τελειώσω το θέμα ο ίδιος, είναι μια συνάντηση με τον πρόεδρο της ομοσπονδίας που έχει ξαναγίνει στο ίδιο εστιατόριο, απλά δεν έχω να σχολιάσω κάτι σε αυτό το κομμάτι».

Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως στον ΠΑΟΚ έχουν εμπιστοσύνη στον Ραζβάν Λουτσέσκου αυτό που θα τους πει, αυτό θα ισχύει. Ούτε τότε τους κοροϊδεψε και όταν ήρθε η πρόταση, έφερε τα χρήματα και έφυγε δύο μέρες πριν από την έναρξη της προετοιμασίας

Διαβάστε ακόμη...