Κάσια: «Παιχνίδι - κόλαση με τον ΠΑΟΚ, ζούμε για τέτοιους αγώνες»

Από sdna.gr:Για... τελικό και παιχνίδι – κόλαση μιλούν οι Σλοβάκοι, αντιμετωπίζοντας την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ ως τη μεγαλύτερη πρόκληση της φετινής σεζόν. 
Πηγή: sdna.gr
Κάσια: «Παιχνίδι - κόλαση με τον ΠΑΟΚ, ζούμε για τέτοιους αγώνες»

Κάτι που φαίνεται και από τις δηλώσεις του Γκουράμ Κάσια, τον 34χρονου κεντρικού αμυντικού της σλοβακικής ομάδας, υπογραμμίζοντας μεταξύ άλλων:

«Θα είναι κόλαση! Ο αγώνας με τον ΠΑΟΚ είναι τελικός για εμάς. Μέχρι στιγμής, μπορούμε να αξιολογήσουμε θετικά τη σεζόν. Νιώθουμε καλά, έχουμε προβάδισμα πέντε πόντων στο πρωτάθλημα, έχουμε κερδίσει όλα τα ματς τους τελευταίους δύο μήνες, η διάθεση είναι μεγάλη. Ωστόσο, θα αξιολογήσουμε το φθινόπωρο κυρίως σύμφωνα με τον αγώνα απέναντι στον ΠΑΟΚ. Αν το αντέξουμε, θα είναι υπέροχο», είπε αρχικά ο Κάσια μιλώντας στην ιστοσελίδα sport.aktuality.sk και στην συνέχεια πρόσθεσε:

«Είμαστε όλοι έτοιμοι να πάμε για τη νίκη. Για τέτοιους αγώνες ζούμε εμείς οι ποδοσφαιριστές, γι' αυτούς παίζουμε ποδόσφαιρο. Πραγματικά, ανυπομονώ πολύ. Προετοιμάζομαι επαγγελματικά, τρώω καλά, κοιμάμαι καλά, επικεντρώνομαι μόνο στο ματς. Θα είναι τέλεια!».

Για το πώς περιμένει την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ ο Γεωργιανός αμυντικός, τόνισε: «Περιμένω μια μεγάλη μάχη. Ο ΠΑΟΚ έχει μεγάλη ποιότητα, τους αρέσει να παίζουν συνδυαστικά, αγαπούν να παίζουν επιθετικό ποδόσφαιρο. Πρέπει να παίξουμε οργανωμένα, ειδικά στην άμυνα για να μην δώσουμε χώρο στον αντίπαλο. Όταν μια ομάδα σαν τον ΠΑΟΚ έχει μια ευκαιρία, συνήθως την εκμεταλλεύεται. Η άμυνα θα πρέπει να μην αφήσει στους φιλοξενούμενους την ευκαιρία να σκοράρουν και εμείς έχουμε αρκετή ποιότητα επιθετικά για να κάνουμε γκολ.

Πιστεύω ότι θα είναι σφιχτό παιχνίδι και δεν θα δούμε πολλές ευκαιρίες για γκολ. Κάτι ανάλογο έγινε και στον πρώτο αγώνα στην Ελλάδα, όπου φέραμε ισοπαλία 1-1. Αν επαναλάβουμε την εμφάνιση που δείξαμε στη Θεσσαλονίκη, έχουμε μια ευκαιρία. Έχουμε έναν στόχο, τους τρεις βαθμούς. Αν κερδίσουμε, μπορούμε να πανηγυρίσουμε. Λατρεύω τέτοιες προκλήσεις».

Για το γεγονός ότι το παιχνίδι θα γίνει χωρίς την παρουσία του κόσμου: «Λυπήθηκα πολύ που διαπίστωσα ότι οι υποστηρικτές μας δεν μπορούσαν να έρθουν. Ένας μεγάλος σύλλογος έρχεται επιτέλους στην Μπρατισλάβα όπως ο ΠΑΟΚ και μας περιμένει το ματς της χρονιάς και ο κόσμος δεν μπορεί να είναι στο γήπεδο. Οι οπαδοί είναι σίγουρα πιο λυπημένοι από εμάς τους παίκτες. Δεν θα ήθελα να σχολιάσω εκτενώς το θέμα των περιορισμών.

Δεν είμαι ειδικός στις πανδημίες. Το μόνο που έχω να κάνω είναι να ακολουθήσω τους κανόνες και τις οδηγίες. Πραγματικά λυπάμαι που οι οπαδοί δεν μπορούν να έρθουν, θα μας λείψουν. Είμαι σίγουρος ότι θα τους νιώσουμε τουλάχιστον πίσω από τηλεοράσεις και υπολογιστές».

Διαβάστε ακόμη...