Μπρατισλάβα : Μια πόλη που περιμένει lock down και… “τελικό”

Από sfina.gr:Στους ρυθμούς ενός επερχόμενου lock down περιστρέφεται η Μπρατισλάβα που θα φιλοξενήσει τον μεγάλο αγώνα ανάμεσα στην Σλόβαν και τον ΠΑΟΚ το βράδυ (19:45) στο "Τέχελνε Πόλε".
Πηγή: sfina.gr
Μπρατισλάβα : Μια πόλη που περιμένει lock down και… “τελικό”

Στην σλοβακική πρωτεύουσα, όπως στις άλλες πόλεις της χώρας, υπάρχει σοβαρό θέμα με τον κορονοϊό και για αυτό όπως γράφουν οι εφημερίδες εδώ σήμερα (24/11) ο Σλοβάκος πρωθυπουργός θα ανακοινώσει απαγόρευση κυκλοφορίας και κλείσιμο των καταστημάτων εστίασης για Πέμπτη και Παρασκευή αρχικά.

Γενικότερα η αίσθηση κυκλοφορώντας στους δρόμους ότι ο κόσμος είναι κάπως φοβισμένος και ίσως προετοιμασμένος για το lock down που... έρχεται. Πέραν των υγειονομικών ανησυχιών πάντως ο κόσμος είναι κάπως ξενερωμένος για το γεγονός ότι το παιχνίδι της Σλόβαν με τον ΠΑΟΚ θα γίνει ουσιαστικά χωρίς την παρουσία κόσμου.

Όπως λένε εδώ στην Μπρατισλάβα υπήρχε μια μεγάλη προπώληση, πάνω από 10.000 εισιτήρια γιατί είναι ένας "τελικός" και για την Σλόβαν. Μια Σλόβαν που μετά το 1-1 με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα μετράει οκτώ σερί νίκες!

Στα εκτός των αγωνιστικών και στα αμιγώς... τουριστικά, η Μπρατισλάβα είναι μια πόλη ιδανική για εξόρμηση 2-3 ημερών και μια low bugdet επιλογή. Πτήσεις φθηνές υπάρχουν απευθείας από Θεσσαλονίκη υπάρχουν και μάλιστα από low cost εταιρεία. Το κρύο μπορεί να είναι δυνατό, αλλά οι τιμές ακόμα και σε σχέση με την Ελλάδα είναι εξαιρετικές τόσο στο φαγητό, όσο και γενικότερα. Αρκεί να γραφτεί ότι η βενζίνη βρίσκεται στο 1.43...

Γενικότερα υπάρχει μια έντονη ελληνική παρουσία στην Μπρατισλάβα, λόγω της ιατρικής σχολής που εδρεύει εδώ και αυτές τις μέρες η ελληνική παροικία έχει μεγαλώσει λόγω... ΠΑΟΚ. Βέβαια το ματς θα γίνει χωρις την παρουσία κόσμου αλλά όταν έχεις κλείσει εισιτήρια και ξενοδοχεία, κάνεις την εκδρομή και ψάχνεις κάποια παμπ για να δεις το ματς.

Διαβάστε ακόμη...