Το πρώτο και το τελευταίο του κόντρα στη Σλόβαν

Απο paok24.com: Στόχος να βάλει τέλος στην ευρωπαϊκή του αφλογιστία
Πηγή: paok24.com
Το πρώτο και το τελευταίο του κόντρα στη Σλόβαν

Ο ΠΑΟΚ φιλοξενείται αύριο (25/11, 19:45), στην έδρα της Σλόβαν Μπρατισλάβας για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Europa Conference League. Το παιχνίδι είναι ιδιαίτερα κομβικό και θα κρίνει σε τεράστιο βαθμό την ευρωπαϊκή συνέχεια των ασπρόμαυρων. Οι δύο ομάδες δε βρέθηκαν πρώτη φορά αντιμέτωπες το Σεπτέμβριο. Οι τελευταίες του ευρωπαϊκές τους μάχες είναι ιδιαίτερα πρόσφατες, καθώς το καλοκαίρι του 2019 οι Σλοβάκοι απέκλεισαν τον ΠΑΟΚ.

Το ζευγάρι αυτό θυμάται σίγουρα πολύ καλά ο Κάρολ Σφιντέρσκι. Ο διεθνής Πολωνός επιθετικός του ΠΑΟΚ κόντρα στη Σλόβαν είχε πετύχει το πρώτο ευρωπαϊκό του γκολ με την ασπρόμαυρη φανέλα στη νίκη της ομάδας με 3-2 στην Τούμπα. Ωστόσο αυτό είναι και το τελευταίο του τέρμα σε διασυλλογική διοργάνωση με τον ΠΑΟΚ.

Ο Πολωνός μετράει αισίως 17 παιχνίδια χωρίς να βρει δίχτυα σε προκριματικά ή ομίλους. Μάλιστα αν προσθέσουμε και το παιχνίδι κόντρα στην Μπεσίκτας, που είχε μείνει στον πάγκο, ο αριθμός ανέρχεται στα 18. Κόντρα στους Σλοβάκους ελπίζει να βάλει τέλος σε αυτό το σερί βρίσκοντας και πάλι γκολ, κόντρα στην ομάδα με την οποία είχε ανοίξει λογαριασμό.

Διαβάστε ακόμη...