Επτά αγώνες σε ένα μήνα!

Από sfina.gr: Γεμάτο θα είναι το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ και τον Δεκέμβριο, αφού στη ζωή του Δικεφάλου μπαίνει πλέον και το Κύπελλο, δεδομένου ότι ορίστηκε η πρώτη αναμέτρηση των «ασπρόμαυρων» για την φάση των «16» του θεσμού.
Πηγή: sfina.gr
Επτά αγώνες σε ένα μήνα!

Η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου θα μπει στον τελευταίο μήνα του χρόνου με τον έκτος έδρας αγώνας απέναντι στην ΑΕΛ. Λίγες ημέρες αργότερα (5/12) ο ΠΑΟΚ θα φιλοξενηθεί από τον Ιωνικό στη Νίκαια, για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Θα ακολουθήσει η εντός έδρας αναμέτρηση με την Λίνκολν την Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου, για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Conference League και στις 12 Δεκεμβρίου ο Δικέφαλος θα φιλοξενήσει στην Τούμπα την Λαμία.

Τρεις ημέρες αργότερα (15/12), ο Δικέφαλος θα ανοίξει την αυλαία του δεύτερου γύρου της Super League απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα στους Ζωσιμάδες και θα κλείσει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις για το 2021 στη Super League, υποδεχόμενος στην Τούμπα τον Αστέρα Τρίπολης στις 19 Δεκεμβρίου.

Το τελευταίο ματς του ΠΑΟΚ για το 2021 θα είναι η ρεβάνς με την ΑΕΛ, η οποία δεν έχει οριστεί ακόμη, ωστόσο βάση του χρονοδιαγράμματος της ΕΠΟ, η αναμέτρηση του Δικεφάλου με τους «βυσσινί» στην Τούμπα θα διεξαχθεί το τριήμερο 21-22-23 Δεκεμβρίου.

Διαβάστε ακόμη...