Η Σλόβαν στα καλύτερά της! (video)

Από paok24.com:Ο ΠΑΟΚ παίζει την Πέμπτη στην Μπρατισλάβα κόντρα στη Σλόβαν μία ομάδα που όλη αυτή την περίοδο κερδίζει σε όποιο γήπεδο και αν παίζει.
Πηγή: paok24.com
Η Σλόβαν στα καλύτερά της! (video)

Οι αντίπαλοι του Δικεφάλου είναι στην κορυφή του πρωταθλήματος της χώρας τους έχοντας 35 βαθμούς σε 14 ματς. Απολογισμός 11-2-1! Στα γκολ μετρούν 35-11.

Εντύπωση προκαλεί η φόρμα τους στο τελευταίο δίμηνο και αφού έπαιξαν με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα τότε που απέσπασαν –μάλλον εύκολα- την ισοπαλία. Μετά λοιπόν από εκείνο το ματς της 30ης Σεπτεμβρίου οι Σλοβάκοι μετρούν οκτώ νίκες σε οκτώ αγώνες! Έξι για το πρωτάθλημα και δύο για την Ευρώπη με τη Λίνκολν. Απολογισμός τερμάτων σε αυτά τα οκτώ ματς 26-5, δείγμα και αυτό της αγωνιστικής τους κατάστασης.

Για την ομάδα του 57χρονου Βάις ο Νιγηριανός φορ Χέντι έχει φθάσει τα οκτώ τέρματα, 6 έχει ο αριστερός εξτρέμ Ζμρχαλ, ενώ σε σχέση με τον αγώνα της Τούμπας έχει επιστρέψει και ο αρχηγός-ηγέτης της Βλάντιμιρ Βάις, ο γιος του προπονητή και πρώην παίκτης του Ολυμπιακού.

Στον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος που έδωσε την Κυριακή κερδίζοντας εκτός έδρας την Μιχάλοβτσε με 1-2 έπαιξε με τους: Τσόβαν, Αμπένα, Μποζίκοφ, Μεντβέντεφ, Ντε Μάρκο, Κανκάβα, Άγκμπο, Βάις, Γκάβριτς, Ζμρχαλ, Χέντι, έχοντας πέντε αλλαγές σε σχέση με τον αγώνα στην Τούμπα αλλά και τον βασικό της κορμό.

Διαβάστε ακόμη...