«Η μόνη λύση είναι η μεταγραφή!»

Από paok24.com: Εκτενές αφιέρωμα σε διεθνείς ποδοσφαιριστές που ενώ τα πηγαίνουν περίφημα με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, δεν συμβαίνει το ίδιο με τους συλλόγους που αγωνίζονται, φιλοξενεί πολωνική ιστοσελίδα.
Πηγή: paok24.com
«Η μόνη λύση είναι η μεταγραφή!»

Στο επίκεντρο μπαίνει και ο Κάρολ Σφιντέρσκι, με το δημοσίευμα της ιστοσελίδας www.meczyki.pl, να αφήνει αιχμές για τον τρόπο με τον οποίο ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει με τον Πολωνό επιθετικό και να καταλήγει στο συμπέρασμα ότι ο ποδοσφαιριστής πρέπει άμεσα να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

«Ο Σφιντέρσκι ήταν ένας ποδοσφαιριστής – ανακάλυψη για την Εθνική Πολωνίας. Όχι για το πολωνικό ποδόσφαιρο, γιατί είναι ήδη 24, αλλά για την Εθνική ομάδα, καθώς σκόραρε έξι γκολ με το εθνόσημο από το ντεμπούτο του και μετά.

Ο Γέρζι Μπρζέτσεκ δεν του έδωσε ποτέ μια ευκαιρία, ενώ ο Πάουλο Σόουζα τον κάλεσε στην Εθνική όταν ανέλαβε τα ηνία. Και από τότε ο Σφιντέρσκι έχει γίνει ένας πολύτιμος παίκτης για την Εθνική Πολωνίας. Μπορεί να βρει χώρο για τον εαυτό του, είναι παντού.

Ωστόσο, ο ΠΑΟΚ δεν τον εκτιμά το ίδιο όπως οι Πολωνοί. Σε όλες τις διοργανώσεις, μόνο στα μισά παιχνίδια έχει ξεκινήσει ως βασικός. Ο... ανταγωνιστής του για την επίθεση, Τσούμπα Άκπομ, επέστρεψε στο ελληνικό πρωτάθλημα για να χτίσει ξανά την καριέρα του. Είναι ταλαντούχος, έχει περάσει από την Άρσεναλ, αλλά έχει στιγμές αφλογιστίας.

Ο Σφιντέρσκι μπορεί να έχει δύο γκολ και τρεις ασίστ, αλλά δεν του δόθηκε ποτέ η δυνατότητα να παίξει δύο συνεχόμενα 90λεπτα.

Η λύση στο πρόβλημα είναι η μεταγραφή. Είναι κρίμα να εμποδίζεις την καριέρα ενός μεγάλου παίκτη με δυνατότητες» καταλήγουν οι Πολωνοί.

Διαβάστε ακόμη...