Τριήμερο ρεπό στον ΠΑΟΚ - Τα δεδομένα απόκτησης νέου ξένου στη θέση του Κάρτερ

Από sdna.gr:Μετά τη νίκη επί της Λάρισας οι παίκτες του ΠΑΟΚ έχουν μπροστά τους τρεις μέρες ξεκούρασης, καθώς θα επανέλθουν στις προπονήσεις την Πέμπτη.
Πηγή: sdna.gr
Τριήμερο ρεπό στον ΠΑΟΚ - Τα δεδομένα απόκτησης νέου ξένου στη θέση του Κάρτερ

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για τους «ασπρόμαυρους» είναι το Σάββατο 4 Δεκεμβρίου στην Πάτρα κόντρα στον Απόλλωνα για την 9η αγωνιστική της Basket League και μέχρι εκείνο το παιχνίδι ο Άρης Λυκογιάννης ελπίζει πως θα έχει στη διάθεσή του ξανά τους Μάλκολμ Γκρίφιν και Μάρβιν Τζόουνς.

Ο πρώτος βρέθηκε στη δωδεκάδα του κυριακάτικου αγώνα, όμως δεν χρειάστηκε, ούτε υπήρχε λόγος ρίσκου, να αγωνιστεί μετά τον τραυματισμό στο δεξί του πόδι (οστικό οίδημα περόνης), ενώ ο δεύτερος αναμένεται να επανέλθει σταδιακά. Αντιθέτως, ο προπονητής του ΠΑΟΚ δεν θα υπολογίζει για το υπόλοιπο της σεζόν τον Τζος Κάρτερ, και όπως δήλωσε η ομάδα έχει βγει ήδη στην αγορά για τον αντικαταστάτη του.

Ο σοβαρός τραυματισμός του Κάρτερ στη μέση θα τον αφήσει εκτός σεζόν, ενώ αν το πρόβλημα αποδειχθεί δισεπίλυτο δεν αποκλείεται αυτό να σημάνει και το τέλος της καριέρας του 35χρονου Αμερικανού φόργουορντ.

Ως αντικαταστάτη του πάντως ο ΠΑΟΚ δεν εστιάζει στη θέση «3», αλλά κοιτάει πιο... ψηλά. Επιπροσθέτως, ο φάκελος με το θέμα αλλαγής του Ντέρεκ Ογκμπέιντε μετά και την πολύ καλή του εμφάνιση κόντρα στη Λάρισα (12π., 3ριμπ., 1κοψ. σε 14') μπαίνει στο... συρτάρι και οι επιτελείς του Δικεφάλου παραμένουν στην ξένη αγορά, αυτή τη φορά όμως όχι για σέντερ.

Με δεδομένη την έλευση του Μάντζαρη και την επικείμενη επιστροφή του Γκρίφιν, καθώς επίσης και το γεγονός πως ο Γιάνκοβιτς μπορεί να περάσει ξανά στην κλασική του θέση, ως σμολ φόργουορντ, ο ΠΑΟΚ γεμίζει στην περιφέρεια και καλύπτει το κενό του τραυματία Κάρτερ.

Πλέον, το τεχνικό τιμ κοιτάει παίκτες κυρίως στη θέση «4» που αναλόγως και τι έχει να προσφέρει η αγορά θα μπορεί είτε να κατεβαίνει στο «3» είτε να ανεβαίνει στο «5». Η αναζήτηση για παίκτες είναι ακόμα σε πρώιμο στάδιο, όμως το μεταγραφικό σκεπτικό μετά τον σκληρό τραυματισμό του Κάρτερ έχει πλέον αλλάξει...

Διαβάστε ακόμη...