Οι παραδοχές του Λουτσέσκου

Από paok24.com: Ο ΠΑΟΚ γνώρισε την εκτός έδρας ήττα από τον Ατρόμητο με 2-0 με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να δηλώνει στην κάμερα της NOVA μετά τη λήξη του αγώνα:
Πηγή: paok24.com
Οι παραδοχές του Λουτσέσκου

«Είναι γεγονός ότι μετά από κάθε διακοπή κάνουμε κακά παιχνίδια και έχουμε άσχημα αποτελέσματα. Όταν σταματάμε ίσως δεν βρίσκουμε το δρόμο για να επιστρέψουμε με την ίδια συγκέντρωση, την αποφασιστικότητα, όπως δουλεύουμε όταν είμαστε όλοι μαζί.

Το παιχνίδι κερδήθηκε από την ένταση και την αποφασιστικότητα του Ατρομήτου. Δεν κυκλοφορήσαμε γρήγορα την μπάλα, δεν αλλάξαμε μεριές όπως θέλαμε. Ο Ατρόμητος βολεύτηκε από αυτό. Μπορούσε να οργανωθεί πίσω όταν έχανε τη μπάλα. Δεν κινούμασταν καλά στις γραμμές, δεν βρήκαμε κενά, βρισκόμασταν πάντα απέναντι στους αντίπαλους αμυντικούς και ήταν πιο εύκολο γι' αυτούς.

Εάν τελείωνε με 0-0 το ημίχρονο ίσως θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα. Θα μπορούσαμε να αποφύγουμε το λάθος για να μείνουμε πίσω στο σκορ. Ακόμα και αν δεν κάναμε το τέλειο παιχνίδι, ίσως μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη.

Στο δεύτερο μέρος ο Ατρόμητος σκόραρε με πέναλτι, δεν λέω ότι δεν ήταν, αλλά έως τότε δεν είχε δημιουργήσει κάποια φάση».

Διαβάστε ακόμη...