“Ακατανόητα κι αλλόκοτα πράγματα με τη διαιτησία”

Από paok24.com: Ο ΠΑΟΚ έχασε στο πόλο από την Γλυφάδα και ο προπονητής της ομάδας, Θοδωρής Χατζηθεωδόρου, πρώτα τα έβαλε με τη δική του ομάδα που έχασε και πάλι ένα δικό της παιχνίδι και στο τέλος αναφέρθηκε στη διαιτησία, χαρακτηρίζοντάς την, κατώτερη των προσδοκιών της Α1.
Πηγή: paok24.com
“Ακατανόητα κι αλλόκοτα πράγματα με τη διαιτησία”

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή της ομάδας:

"Δυστυχώς χάσαμε σε ένα παιχνίδι που θέλαμε πολύ να πάρουμε τους 3 βαθμούς της νίκης. Θεωρώ ότι πρέπει να προσπαθήσουμε παραπάνω γιατί είναι το δεύτερο παιχνίδι όπου φαινομενικά έπρεπε να είχαμε κερδίσει και στο τέλος χάνουμε. Θα δουλέψουμε κι άλλο και μακάρι να έρθουν και τα θετικά αποτελέσματα.

Τώρα χρειάζεται ηρεμία και από βδομάδα ξεκινάμε την προετοιμασία μας για το παιχνίδι με τον Άρη Θεσσαλονίκης. Μεσολαβεί το παιχνίδι στην Αθήνα με τον Ολυμπιακό, στο οποίο θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό.

Θέλω πάντως να σταθώ στο ότι στο σημερινό ματς η διαιτησία ήταν κατώτερη των περιστάσεων με παράλογα λάθη που δεν αρμόζουν στο επίπεδο της Α1. Δεν υποστηρίζω σε καμία περίπτωση πως χάσαμε λόγω διαιτητών, αφού κι έτσι είχαμε την ευκαιρία να κερδίσουμε αλλά πλέον γινονται πράγματα ακατανόητα κι αλλόκοτα. Ελπίζω να σταματήσει αυτή η εικόνα και πρωταγωνιστές να είναι οι αθλητές και μόνο".

Διαβάστε ακόμη...