ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ: “Ο Ιβάν Σαββίδης πήρε για 20 χρόνια τις αθλητικές εγκαταστάσεις “LOLAS” της Σουρωτής”!

Από sfina.gr:Η παραφιλολογία και η προπαγάνδα από Αθήνα και Πειραιά "λασπώνουν" συνέχεια τον ΠΑΟΚ και τον Ιβάν Σαββίδη και "διαρρέουν" ότι τάχα – δήθεν, ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ "αποφάσισε να μην κάνει άλες επενδύσεις και να φύγει από την Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ"! Μήπως δεν θα τα διαβάσατε αυτά;
Πηγή: sfina.gr
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ: “Ο Ιβάν Σαββίδης πήρε για 20 χρόνια τις αθλητικές εγκαταστάσεις “LOLAS” της Σουρωτής”!

Υπάρχει όμως μια νέα εξέλιξη, που έφερε στο φως ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής, Θανάσης Δημόπουλος, ο οποίος μιλώντας στην τηλεοπτική εκπομπή του SFINA.Gr με τον Νίκο Πετρουλάκη (κάθε βράδυ στις 10 μμ, μαθαίνετε όλο το παρασκήνιο), τόνισε:

"Πήγα στα γήπεδα του Λόλα, στη Σουρωτή και μου είπε ο ίδιος ο Γιώργος Λόλας, ότι παραχώρησε για 20 χρόνια τις εγκαταστάσεις στον ΠΑΟΚ και τον Ιβάν Σαββίδη"!

Και συμπλήρωσε: "Κουράστηκα Θανάση, μου είπε ο Λόλας και αποφάσισα να τα νοικιάσω στον κ. Σαββίδη, που είναι λίρα εκατό και στις πλρωμές και θα το προσέξει ο ΠΑΟΚ"!

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Από τη στιγμή που ο Σαββίδης παίρνει τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Λόλα στη Σουρωτή για 20 χρόνια, αυτό σημαίνει ότι πρώτον δεν φεύγει ΠΟΤΕ από τον ΠΑΟΚ και δεύτερον ότι έχει στο μυαλό του την επέκταση του ΠΑΟΚ, παντού!

Το αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας, μπορεί να ήταν άστοχη επιλογή της διοίκησης Ζαγοράκη (όταν έχει αέρα, τους παίρνει όλους παραμάζωμα), αλλά καλύπτει τη Δυτική Θεσσαλονίκη και οι εγκαταστάσεις του Λόλα καλύπτουν την Ανατολική Θεσσαλονίκη. Ο ΠΑΟΚ παντού!

Διαβάστε ακόμη...