ΞΥΠΝΗΣΤΕ: Τι δουλειά είχε ο προπονητής του Ατρόμητου με Κλάτενμπεργκ ενόψει ΠΑΟΚ;

Από sfina.gr:Η φωτογραφία που δημοσιεύθηκε από την εφημερίδα ESPRESSO και δείχνει τον αρχιδιαιτητή Κλάτενμπεργκ να τρώει σε μαγαζί της Τρούμπας με την Ντέπυ Κοξένογλου, υπάλληλο της ΕΠΟ και σύζυγο του Κύρου Βασσάρα, μπορεί να προκάλεσε ερωτηματικά, αλλά υπάρχει και μια δεύτερη, που προκαλεί ακόμη μεγαλύτερα στη Θεσσαλονίκη, ενόψει των επόμενων αγώνων πρωταθλήματος.
Πηγή: sfina.gr
ΞΥΠΝΗΣΤΕ: Τι δουλειά είχε ο προπονητής του Ατρόμητου με Κλάτενμπεργκ ενόψει ΠΑΟΚ;

Στη δεύτερη και τρίτη φωτογραφία, που έχουν δημοσιευθεί, φαίνεται ο προπονητής του Ατρόμητου, Γιώργος Κορακάκης, που είναι ανεψιός της Ντέπυς Κοξένογλου, αλλά την Κυριακή θα καθίσει στον πάγκο της ομάδας της Αθήνας κόντρα στον ΠΑΟΚ, αφού ο Παράσχος και οι συνεργάτες του έχουν κορονοϊό.

Ο Κορακάκης είναι προπονητής της Κ19 του Ατρόμητου, αλλά την Κυριακή θα είναι στον πάγκο της πρώτης ομάδας και μάλιστα με Αθηναίου διαιτητή (Ευαγγέλου), που μπορεί να έτρωγε στο παραδίπλα τραπέζι ή να πήγε να τον βρήκε αμέσως μετά ο Κορακάκης για να του αναφέρει τι είπαν με τον Κλάτενμπεργκ!!

Φοβερά πράγματα! Κι από τον ΠΑΟΚ δεν ανησυχούν για τη διαιτησία του αγώνα της Κυριακής; Δεν υπάρει περίπτωση φθοράς για τη συνέχεια; Π.χ. μπορεί να περάσει ακόμη και άνετα ο ΠΑΟΚ από το Περιστέρι με διπλό και αυτό είναι το σωστό, αλλά εάν το "κοράκι" βγάλει από το τσεπάκι καμιά κάρτα ερυθρόλευκου χρώματος ή σε κάποια κλωτσιά αντιπάλου φύγει τραυματίας παίκτης του ΠΑΟΚ χωρίς να τιμωρηθεί, τι θα πουν μετά;

Των φρονίμων τα παιδιά, πριν πεινάσουν μαγειρεύοιυν...

Εκτός εάν κοιμούνται ύπνο βαθύ!

Διαβάστε ακόμη...