«Σφιντέρσκι, ο μεγάλος κερδισμένος»

Απο paok24.com: Ολοένα και πιο ψηλά οι "μετοχές" του 24χρονου επιθετικού στην πατρίδα του!
Πηγή: paok24.com
«Σφιντέρσκι, ο μεγάλος κερδισμένος»

Τον απολογισμό των Πολωνών διεθνών στην προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ, μέσω της οποίας η Πολωνία κέρδισε μία θέση στα μπαράζ του Μαρτίου, έκανε πολωνική ιστοσελίδα.

Πιο συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα "weszlo.com" ξεχώρισε τους "κερδισμένους" και τους "χαμένους" των δέκα συνολικά αγώνων, με τον Κάρολ Σφιντέρσκι να βρίσκεται στην πρώτη θέση των "κερδισμένων" και τον συντάκτη του κειμένου να γράφει:

"Στην περίπτωσή του Κάρολ Σφιντέρσκι, είναι δύσκολο να μιλήσουμε για μετοχές που αυξήθηκαν, γιατί απλώς... έπρεπε να αυξηθούν, δεδομένου ότι δεν έπαιξε στην εθνική ομάδα πριν από τον Σόουζα.

Μετά την άφιξη του Πορτογάλου, έχασε μόνο έναν αγώνα, αυτόν της πρεμιέρας των προκριματικών κόντρα στην Ουγγαρία.

Έκανε το ντεμπούτο του στο παιχνίδι με την την Ανδόρα και στη συνέχεια κατέγραψε ένα 45λεπτο κόντρα στην Αγγλία. Μετά Euro, ο Σφιντέρσκι έπαιξε σε εννέα παιχνίδια, πέτυχε πέντε γκολ και μοίρασε μία ασίστ".

Πλέον, ο 24χρονος επιθετικός έχει 6 γκολ και 1 ασίστ σε 14 εμφανίσεις με τη φανέλα της Εθνικής Πολωνίας, ενώ στο αφιέρωμα της ιστοσελίδας "weszlo.com", ανάμεσα στους "χαμένους" βρίσκεται ο επιθετικός της Χέρτα, Κρίστοφ Πιάτεκ, ο οποίος (και) ελέω Σφιντέρσκι, δεν αποτελεί πλέον μία σταθερή επιλογή του Πάουλο Σόουζα για "παρτενέρ" του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.

Διαβάστε ακόμη...