ΠΑΟΚ: Επιστρέφει ο Σίντκλεϊ

Από sdna.gr: Σε ρυθμούς... Ατρομήτου βρίσκεται ο ΠΑΟΚ, με τον Σίντκλεϊ να ανεβάζει ρυθμούς, μετρώντας αντίστροφα για την επάνοδό του στην αγωνιστική δράση.
Πηγή: sdna.gr
ΠΑΟΚ: Επιστρέφει ο Σίντκλεϊ

Οι διεθνείς επιστρέφουν σταδιακά, οι τραυματίες ανεβάζουν ρυθμούς, το τεχνικό επιτελείο καταστρώνει τα πλάνα του και οι παίκτες δουλεύουν σκληρά προκειμένου να είναι έτοιμοι για την επανέναρξη.

Όπως σημειώνουν οι Θεσσαλονικείς: Η προπόνηση της Τρίτης (16.11) είχε να κάνει κατά κύριο λόγο με το κομμάτι της τακτικής. Μετά την προθέρμανση και κάποια παιχνίδια κατοχής, ο Ράζβαν Λουτσέσκου ανέλαβε δράση κι έδειξε πράγματα στους ποδοσφαιριστές του. Στο τελευταίο κομμάτι έγινε εξάσκηση στα τελειώματα και δίτερμα.

Οι Πασχαλάκης και Κούρτιτς επέστρεψαν και προπονήθηκαν κανονικά. Ο Σίντκλεϊ έβγαλε μέρος της προπόνησης με την ομάδα και στη συνέχεια δούλεψε ατομικά στο γήπεδο. Ο Μιτρίτσα προπονήθηκε μόνος του στο γήπεδο, όπως κι ο Ντόουγκλας Αουγκούστο, ο οποίος πάτησε χορτάρι για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του. Ο Αντρέ Βιεϊρίνια συνέχισε με ειδικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο μαζί με τον Νέλσον Ολιβέιρα που συνεχίζει τη διαδικασία της αποκατάστασής του.

Την Τετάρτη (17.11) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:30 στη Νέα Μεσημβρία.

Διαβάστε ακόμη...