ΠΑΟΚ-Ζίβκοβιτς-μουντιάλ

Από paok24.com:Πριν λίγες ημέρες ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς υπέγραψε με τον ΠΑΟΚ την ανανέωση του συμβολαίου του και μέσα στις δηλώσεις που έκανε, ξεκαθάρισε ότι... «Αγαπάω τον σύλλογο πολύ. Θέλω να βοηθήσω ακόμη περισσότερο.
Πηγή: paok24.com
ΠΑΟΚ-Ζίβκοβιτς-μουντιάλ

Είμαι σε καλή ηλικία, έχω να δώσω πολλά. Δεν ξεχνώ ότι στον ΠΑΟΚ με βοήθησαν σε μια πολύ δύσκολη περίοδος για εμένα. Δεν έπαιζα. Τώρα είμαι ξανά εδώ».

Δεν ξεχνάει ο Σέρβος και... πώς να ξεχάσει. Ο ΠΑΟΚ του έδωσε αυτή την ευκαιρία να ξαναβρεί τον εαυτό του όταν το 2020 τον απέκτησε από την Μπενφίκα σε διάστημα που η καριέρα του ήταν σε μία δοκιμασία.

Αφού συμφώνησε με τον ΠΑΟΚ άρχισε και πάλι η ανοδική πορεία. Τα καλά ματς με τον Δικέφαλο, τα γκολ, η ασίστ, η ηγετική παρουσία του και... να που κάπως έτσι επέστρεψε στην Εθνική του ομάδα. Επέστρεψε, κλήθηκε, δοκιμάστηκε και να που χθες ήταν βασικός στο πιο μεγάλο ματς του Σερβικού ποδοσφαίρου εδώ και πολλά χρόνια! Και από τη Λισαβόνα απ' όπου ήρθε στον ΠΑΟΚ, από τη Λισαβόνα χθες... φεύγει για Κατάρ!

Είναι σίγουρα μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής του και ο ΠΑΟΚ έμμεσα ή άμεσα έχει παίξει μεγάλο ρόλο σε αυτό.

Απόδειξη: Ο Αντρίγια έκανε ντεμπούτο με την εθνική ανδρών της χώρας του, σε ηλικία 17 ετών! Ήταν 10/11/2013 σε φιλικό με την Ιαπωνία. Μέχρι τότε είχε άλλα 53 ματς σε πιο μικρά εθνικές! Έπαιζε στην εθνική μέχρι το 2019. Μέχρι εκεί... Σταμάτησε, δεν καλούνταν αφού και με την Μπενφίκα δεν κέρδιζε πολλές συμμετοχές.

Αφού συμφώνησε με τον ΠΑΟΚ και άρχισε να πρωταγωνιστεί επέστρεψε στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, στο οποίο παίζει και πάλι από τον περασμένο Μάρτιο. Συμμετείχε σε μερικά φιλικά μέχρι που χθες (στη φωτό πάνω στον Τάντιτς μετά το 1-1) πρωταγωνίστησε ως δεξιός φουλ μπακ στην μεγάλη εμφάνιση και το σπουδαίο διπλό επί της Πορτογαλίας που στέλνει αυτή την εκπληκτική ομάδα των Σέρβων (Τάντιτς, Βλάχοβιτς, Μιλένκοβιτς Σάβιτς, Μήτροβιτς, Κόστιτς, Γιόβιτς, Γκουντέλι και άλλοι) στα γήπεδα του Κατάρ τον επόμενο Νοέμβριο.

Διαβάστε ακόμη...