Ο ρόλος του Ζαμπά, το μπακ και το δεκάρι που θέλει ο Ραζβάν

Από sfina.gr:Η επιστροφή του... "ασώτου", Λέο Ζαμπά, θα γίνει τον Ιανουάριο, γιατί ο Λουτσέσκου ετοιμάζει ένα ειδικό ρόλο στον Βραζιλιάνο, προκειμένου να δώσει ανάσες στον Μπίσεσβαρ, που "φλόμωσε" να παίζει στα πλάγια, ενώ η θέση του είναι πίσω από τον φορ.
Πηγή: sfina.gr
Ο ρόλος του Ζαμπά, το μπακ και το δεκάρι που θέλει ο Ραζβάν

Η επιστροφή του Ζαμπά από τον δανεισμό του (στη Βάσκα Ντα Γκάμα), δίνει μία σημαντική λύση στον προπονητή του ΠΑΟΚ για τα εξτρέμ, εκεί όπου υπάρχει θέμα, μετά την πώληση του Τζόλη και την παραχώρηση του Λάμπρου, που "έκοψε" ο Λουτσέσκου.

Παίζουν, κατά διαστήματα, οι Ελ Καντουρί και Μπίσεσβαρ, των οποίων η θέση είναι άλλη, γι αυτό και ζήτησε ο κόουτς την επιστροφή του Ζαμπά, ο οποίος όμως, έκανε την καλύτερη χρονιά της ποδοσφαιρικής του καριέρας, με προπονητή τον Λουτσέσκου, στον ΠΑΟΚ.

Εκτός του Ζαμπά, ο Δικέφαλος επιδιώκει να αποκτήσει δυο ακόμη παίκτες, που θα αγωνίζονται ο ένας ως δεξιός μπακ και ο άλλος ως δεκάρι, αφού εκεί εντοπίσθηκαν οι αγωνιστικές αδυναμίες της ομάδας από τον προπονητή της και ήδη έχει κάνει τις σχετικές εισηγήσεις στη διοίκηση.

Διαβάστε ακόμη...