Η «πολυφωνία» δείχνει το πρόβλημα!

Από paok24.com: Όπως διαβάσατε χθες στο PAOK24, ο Δικέφαλος έχει τις... κεραίες του ανοιχτές για δεξί μπακ στο επικείμενο μεταγραφικό "παζάρι", προκειμένου να είναι έτοιμος σε περίπτωση που υπάρξουν προτάσεις από την Τουρκία για τον Ροντρίγκο Σοάρες, του οποίου το συμβόλαιο ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι.
Πηγή: paok24.com
Η «πολυφωνία» δείχνει το πρόβλημα!

Σε κάθε περίπτωση, ο Ράζβαν Λουτσέσκου έχει χρησιμοποιήσει μέχρι στιγμής τέσσερις ποδοσφαιριστές στο δεξί άκρο της άμυνας, γεγονός που απορρέει τόσο από το γεγονός πως ο Λούκας Τέιλορ δεν παρουσιάζει ακόμα την απαιτούμενη σταθερότητα αλλά και από το ότι ο Ροντρίγκο Σοάρες δεν συμπεριλήφθηκε στην ευρωπαϊκή λίστα των "ασπρόμαυρων".

Μέχρι στιγμής, στους 17 αγώνες του ΠΑΟΚ σε Ελλάδα και Ευρώπη, πάντα σε ότι αφορά το δεξί άκρο της άμυνας, ο Ρουμάνος προπονητής έχει δώσει 973 λεπτά συμμετοχής στον Λούκας Τέιλορ και άλλα 517 στον Ροντρίγκο Σοάρες, ενώ στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, τη θέση του βασικού δεξιού οπισθοφύλακα πήρε ο Αντελίνο Βιεϊρίνια και στο πρόσφατο παιχνίδι με την Κοπεγχάγη στην Τούμπα ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο!

Τα παραπάνω, καταδεικνύουν εκ των πραγμάτων το θέμα που υπάρχει στο δεξί άκρο της "ασπρόμαυρης" άμυνας, τη στιγμή που ο Λευτέρης Λύρατζης δεν έχει ακόμα χρησιμοποιηθεί από τον Ράζβαν Λουτσέσκου.

Διαβάστε ακόμη...