Τα πεπραγμένα της φετινής σεζόν, πότε ενσωματώνεται στον ΠΑΟΚ

Από sdna.gr: Και με τη βούλα παίκτης του ΠΑΟΚ είναι από το απόγευμα της Πέμπτης ο Βαγγέλης Μάντζαρης, με τον Δικέφαλο να αποτελεί την τρίτη φετινή του ομάδα σε διάστημα μόλις τριών μηνών.
Πηγή: sdna.gr
Τα πεπραγμένα της φετινής σεζόν, πότε ενσωματώνεται στον ΠΑΟΚ

Ο 31χρονος γκαρντ ξεκίνησε την αγωνιστική του χρονιά από την Πολωνία και την πρωταθλήτρια Σταλ Οστρόβ, όπου σε τέσσερα παιχνίδια είχε 5 πόντους, 3,3 ριμπάουντ και 5 ασίστ σε 23,3 λεπτά ανά παιχνίδι.

Σύντομα αποχώρησε από εκεί για να συνεχίσει την καριέρα του στην Χάποελ Εϊλάτ του Ισραήλ. Εκεί, τα νούμερα του ήταν πιο χαμηλά καθώς σε σύνολο εννέα αγώνων είχε 2,5 πόντους, 1,4 ριμπάουντ και 3,1 ασίστ σε 15,2 λεπτά συμμετοχής κατά μέσο όρο, σουτάροντας όμως στο FIBA Europe Cup με 54,5% από το τρίποντο (6/11 σε πέντε παιχνίδια).

ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Μέσα στην επόμενη εβδομάδα -πιθανότατα τη Δευτέρα- αναμένεται στη Θεσσαλονίκη ο Βαγγέλης Μάντζαρης για να εγκατασταθεί στην πόλη και να ενσωματωθεί στη νέα του ομάδα. Ως εκ τούτου δεν προλαβαίνει να είναι αγωνιστικά παρών στο παιχνίδι της Κυριακής (14/11, 20.00) στο ΣΕΦ, όπου ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει για την 7η αγωνιστική τον Ολυμπιακό, την ομάδα στην οποία καθιερώθηκε ο 31χρονος νεοαποκτηθείς γκαρντ.

Η έλευση, πάντως, του Μάντζαρη αναμένεται να δώσει λύσεις στη θέση του πλέιμεϊκερ και ανάσες στον Ζερμέιν Λοβ, καθώς ο Βασίλης Τολιόπουλος δεν έχει καταφέρει να προσαρμοστεί πλήρως σε αυτή τη θέση. Αυτό που ήθελε ο Άρης Λυκογιάννης ήταν ένας παίκτης με τα χαρακτηριστικά του Μάντζαρη, με περισσότερο οργανωτικό και αμυντικό ρόλο, στοιχεία που δεν αποτελούν ατού των περιφερειακών της ομάδας.

Διαβάστε ακόμη...